Seks araştırmalarından garip sonuçlar!

Seks anketlerinin enteresan sonuçlarına şaşıracaksınız!


Seks araştımalarının sonuçları genellikle herkes tarafından ilgi görür. Bu araştırmalar başkalarının yatak odasından öğrendiğimiz dedikodular değil.

Aslında bunların merak edilme nedeni seks konusunda kişinin hangi durumda olduğunu kıyaslamak istemesi... Birçok seks araştırması bize zaten bildiğimiz şeyleri söylüyor.

Peki ya seks araştırmalarında sorulan sorulara hiç dikkat ettiniz mi?
Yapılan son seks araştırmalarında kullanılan bazı soruları oldukça tuhaf bulduk. İşte en garip seks araştırması soruları ve sonuçları!
8 1

Bir seks araştırması için size "Ne renk bir odada seks yapmak isterdiniz?" diye sorulduğunda ne cevap verirdiniz? Siyah-kırmızı burlesque desenli bir oda mı yoksa, siyah-pembe seks çağrışımlı bir oda mı?

Littlewoods adlı bir alışveriş şirketi, yatak odasının duvarları mor renkte olan çiftlerin, yatak odası mavi ya da gri renkte olan çiftlere göre iki kat daha fazla seks yaptığını açıkladı. Yatak odasında etkili olan bir diğer renk ise hiç şüphesiz kırmızı.

Çiftlerin nevresim tercihi de seks hayatlarına dair bilgi veriyor. Örneğin saten nevresim takımı kullanan çiftler, standart koton ve naylon nevresim takımı kullanan çiftlere göre iki kat daha fazla seks yapıyor. Saten nevresim takımı kullanan çiftler haftada ortalama 4,5 defa seks yapıyor.
8 2

Kolay konsantre olamayan, dikkati dağınık insanların aklının başka yerde olduğu söylenir. Ve bu başka yer genellikle yatak odası civarını işaret eder.

Fakat Amsterdam Üniversitesinde yapılan yeni bir araştırmaya göre, seksle ilgili bir şeyler düşündüğümüz zaman, vücudumuz konsantre olmamıza yardımcı olan hormonlar salgılıyor.

Bilim adamları bu teorilerini psikolojik testler ve konvensiyonel sınavlarla sorgulamışlar ve sonuç olarak seksle ilgili bir şeyler düşünen insanların sınavlarda daha başarılı olduğu sonucuna ulaşmışlar.
8 3

Geçtiğimiz yıl Durex 26,000 kişiye seks alışkanlıkları üzerine bir anket yaptı.

Daha sonra elde ettikleri sonuçları ülkelere göre sıralayan Durex firmasının yaptığı açıklamaya göre "En sık sek yapılan ülkeler" sıralamasının en altında Amerika ve İngiltere yer alıyor.

Yapılan bu sıralama insanların ne sıklıkta seks yaptıkları ve ne kadar zevk aldıklarını gösteriyor. Listenin en üst sırasında yer alan ülke Yunanistan olurken, Brezilya ve Rusya , seks yapma sıklığı ve tatmin olma sıralamasında Yunanistanı takip eden ülkeler.

Eğer sevgilinizle seksi bir tatile gitmeyi düşünüyorsanız, Yunanistan'ın muhteşem sahillerine gitmeyi düşünebilirsiniz!
8 4