Seks daha çok mu kazandırıyor?

Seks mi yoksa kaliteli işler mi daha fazla para kazandırıyor? Rihanna, Taylor Swift, Miley Cyrus ve Katy Perry gibi ünlü şarkıcıların kazançlarını ve kariyerlerini kısaca inceledik...


Miley Cyrus'un sabun köpüklü fotoğrafları, 'seks satar' mantığının hala geçerli olup olmadığını sorgulattı.

Her geçen gün daha cüretkar bir hal alan sahne şovları ve fotoğraf çekimleri ünlü isimlere ne kazandırıyor? Oysa, Taylor Swift, Katy Perry ve Lorde gibi çıplaklıktan uzak durmasına rağmen başarıyı yakalayan yıldızlar için başarının sırrı kaliteli müzikte.

Taylor Swift, Lorde ve Katy Perry, cinsellikleriyle ön plana çıkan Miley Cyrus, Rihanna ve Nicki Minaj gibi meslektaşlarından daha çok albüm satıyor!

Buna karşılık Miley Cyrus, Rihanna ve Nicki Minaj ise erotik pozları sayesinde sosyal medya da daha fazla takipçi sayısına sahip oluyor.

Ünlü yıldızların ne kadar kazandığını araştırdık!
8 1

Disney'in çocuk yıldızı şirin Hannah Montana'dan sınır tanımayan seksi Miley Crus'a dönüşen 22 yaşındaki yıldız Instagram'da 14.4 milyon , Twitter'da 19 milyon takipçiye sahip.

Bangerz adındaki son albümüyle 1,5 milyon kopya sattı. Miley Cyrus, ilginç sahne şovlarıyla basına damga vuran Bangerz turnesinden ise 148 milyon dolar gelir elde etti.

Twerking dans figürünü popülerliğe kavuşturan Miley, provokatif fotoğraflarıyla gündemde.

Wrecking Ball adlı şarkısı için metal bir topun üzerinde sallanan Cyrus, V magazine dergisi için gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminde göğüslerini ve vajinasını yalnızca bir miktar banyo köpüğüyle kapattı.

Miley Cyrus çıplaklığıyla ilgili şu sözleri söylüyor: "Çıplak olmakla ilgili hiçbir sorunum yok. Soyunmanın, saf duygularımı ifade etmenin bir yolu olarak görüyorum." diyor.
8 2

Kariyerine Jay Z'nin koruduğu tatlı R&B şarkıcısı olarak başlayan Rihanna, zamanla bir moda ikonu haline geldi.

Twitter'da 39.1 milyon takipçisi bulunan Rihanna, Instagram'da 14 milyon kullanıcıya sahip.

Rihanna'nın son albümü Unapologetic yalnızca 1.3 milyon kopya satarken The Diamonds dünya turnesinden ise 142 milyon dolar kazandı. Rihanna'nın net geliri 118 milyon.

Instagram'da çok açık pozlarını paylaşan Rihanna'nın hesabı silinmiş ve ünlü yıldız bir süre arkadaşının profilinden paylaşım yapmış ve sonunda @badgalriri adlıyla kendine yeni bir hesap açmıştı.

2013 yılında yayınladığı PourIt Up adlı videoda neredeyse çıplak bir halde striptiz yapan Rihanna'nın bu videosu uygunsuz bulunarak Youtube'dan kaldırıldı.

Dergiler için gerçekleştirdiği çekimlerde cüretkar pozlar vermekten çekinmeyen Rihanna, tatildeyken bile çıplak pozlarını hayranlarıyla paylaşmaktan geri kalmıyor.
8 3

32 yaşındaki Nicki Minaj, hem grubun en yaşlısı hem de en yenisi.

2010 yılında Pink Friday adlı albümüyle çıkış yapan Minaj, çıplaklığını sergilemeye yeni başladı diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Anaconda adlı videosunda pornografik öğeler bulunan rap yıldızının yeni albümü 370,000 kopya sattı.

Twitter'da 18.7 milyon takipçisi bulunan Nicki Minaj, Instagram'da 14 milyon takipçiye sahip.

Minaj'ın 1 ay önce piyasaya çıkan son albümü beklenen satış oranının altında kaldı. The Pink Friday turnesi ise ünlü şarkıcıya yalnızca 3.5 milyon kazandırdı.

Minaj'ın toplam kazancı ise 48 milyon dolar.
8 4