Seks fantezileriyle ilgili 6 gerçek!

Seks fantezileri tamamen kişiye özel olsa da başkalarıyla aynı istekleri taşıyor olabilirsiniz. Sizler için seks fantezileri hakkında bazı ilginç gerçekleri araştırdık…


Cinsel fantezilerinizin ne kadar normal olduğunu ölçmek pek kolay bir şey değil.

Yapılan yeni bir araştırmaya göre hiç kimsenin aklına gelmeyeceğini düşündüğünüz seks fantezileriniz aslında o kadar da çılgınca değil!

The Journal of Sexual Health Medicine'de yayınlanan araştırma seks fantezilerinin hangi noktada sıradışı olduğunu ortaya koyuyor.

Bu araştırma için 1,516 katılımcıdan oluşan araştırma grubuna 55 farklı cinsel fantezi fikri sunulmuş ve ardından katılımcılardan favori fantezilerini detaylı bir şekilde anlatmaları istenmiş.

İşte seks fantezileriyle ilgili 6 gerçek!
9 1

Seks fantezileri üzerine yapılan araştırmada 55 farklı seks fantezisi araştırma katılımcılarına sunuldu.

Araştırmada sunulan cinsel fantezilerden yalnızca 2 tanesi rahatsızlık verecek kadar sıradışı bulunurken hiç tanınmayan biriyle ya da arkadaşla seks yapmayı düşlemek gibi fanteziler ise araştırma sonuçlarına göre oldukça yaygın görülüyor.
9 2

Erkekler konu seks olunca kadınlardan daha yaratıcı oluyor!

Seks fantezileri araştırmasında ortaya çıkan sonuçlar erkeklerin seks fantezileri konusunda kadınlardan daha yaratıcı olduğunu gösterdi. Erkekler araştırma kapsamında sunulan 55 farklı fanteziyi inceleyip, kendi isteklerini de detaylı bir şekilde anlatmayı başardı.
9 3

Erkeklerin seks fantezileri sizi şaşırtabilir!

Seks fantezisi denilince erkeklere atfedilen belli başlı kalıplar olsa da erkekler, normal yaşantılarında kabul etmeyecekleri şeyleri yatak odasında düşleyebiliyor.
9 4