Seks hayatını canlandıran doğal yöntemler!

Yatak odasında işleri rayına oturtmak için ilginç seks deneyleri yapmanıza gerek yok! Bu doğal yöntemler seks hayatınıza yardımcı olabilir...


Son zamanlarda seks hayatlarına canlılık katmak isteyen çiftler eczanelerde ve internet üzerinden satılan cinsel ürünlere rağbet gösteriyor.

Doğal kremler, bitkisel takviyeler ve yağlar, çiftlerin seks hayatlarına canlılık katmak için kullandığı ürünlerin başında geliyor.

"Sex Made Easy" kitabının yazarı ve Indiana Üniversitesi Araştırma Görevlisi Debby Herbenick, yatak odasında heyecanlı saatler geçirirken kullanabileceğiniz doğal yöntemler öneriyor.

İşte Seks ve İlişki Uzmanı Herbenick'in seksi canlandıran doğal tavsiyeleri…
8 1

İlişki ve seks uzmanı Dr.Herbernick, çiftlere konuşmayı tavsiye ediyor.

Seks istekleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında partnerinizle konuşarak yatak odanızda geçirdiğiniz saatlere canlılık katabilirsiniz.

Çiftlerin sekste ve ilişkilerinin genelinde en büyük sorunlarının iletişim eksikliğinden kaynaklandığını unutmayın!
8 2

Kayganlaştırıcı jellerin gücünü küçümsemeyin.

Yapılan araştırmalar silikon ya da su bazlı kayganlaştırıcı jellerin seksi daha zevkli, tatmin edici ve rahat bir hale getirdiğini ortaya koyuyor.

Bu nedenle seks sırasında kayganlaştırıcı kullanmaktan çekinmeyin.
8 3

Seks hayatınıza çeşitlilik katarak hayatı daha zevkli ve heyecanlı kılabilirsiniz.

İlişki ve seks uzmanı Herbenick, sekste alıştığınız rutinin dışına çıkmak için henüz yaşamadığınız şeyler olduğunu aklınıza getirmenizi tavsiye ediyor.

Partnerinizle birbirinizi tatmin etmeye odaklanın ve farklı fikirler ortaya atın. Biraz hayayl gücü işinize yarayabilir.
8 4