Seks hayatını geliştiren yeni yöntemler!

Yatak odanızda işleri biraz canlandırmanız için, nefes egzersizlerinden geceleri nasıl uyuyacağınıza kadar bir çok yeni yöntemi sizler için araştırdık!


Seks tavsiyesi denilince sürekli olarak yatak odanızda hoş kokulu tütsüler ve mumlar yakmanız öneriliyor ve bu size saçma geliyor.

Güzel iç çamaşırlarınız da bir işe yaramıyor ve başka birşeyler denemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Hem ilişkinize bir şeyler katacak hem de seks hayatınızı canlandıracak seks tavsiyeleri ve yeni yöntemler tabii ki var!

Sizler için en etkili seks tavsiyelerini araştırdık! İşte bizim seçtiklerimiz!
8 1

Bu nefes alma taktiğini sevgilinizle başbaşa kalmadan hemen önce uygulayın. Özellikle orgazma ulaşmakta güçlük çeken kadınlar bu nefes egzersizlerinin çok işe yaradığını söylüyor.

Ateşli nefesler kan dolaşımınızı hızlandıracak ve kalp ritminizi arttıracak. Böylece duygularınızı daha yoğun yaşayıp, sevgilinizin dokunuşlarını daha güçlü hissedeceksiniz.

Ağzınız kapalı bir şekilde burnunuzdan hızlı , ritmik ve kısa nefesler alıp verin. Bu nefes egzersizinde ne nefes alırken ne de nefes verirken ağzınızı açmamalısınız. 1 dakikayla 3 dakika arasında uygulayacağınız bu nefes egzersizi vücudunuzu harekete geçirecek ve cinsel isteğinizi arrtıracak.
8 2

Her zaman partnerlerin yatakta eşit şekilde aktif olmalarının en doğrusu olduğu söylenir. Bu kuralın her zaman işe yaramadığını gördük.

Bazen yatak odasının kontrolünü tamamen elinize almak ya da tamamen kendinizi partnerinize bırakmak son derece hoş olabilir.

Her iki partner de seksten eşit şekilde zevk almalı fakat yatakta kimin daha aktif olacağı konusunda kesin birşey söylenemez. Bazen sadece kendinizi sevgilinizin kollarına bırakmak isteyebilir ya da yalnızca kendi zevkinizi düşünebilirsiniz. Her iki türlü de seks yapmak size zevk veriyorsa ortada bir problem göremiyoruz.
8 3

Bir klasik olan seks fantezileri her zaman işe yarar. Yeter ki siz partnerinizle fantezilerinizi paylaşabilecek cesareti kendinizde bulun.

Çiftlerin birbirleriyle cinsel fantezilerini paylaşması onları birlikteliklerinde bir seviye ileri taşır.

Her gece aynı yatakta uyuduğunuz kişinin hayallerini bilmeniz gerekmez mi? Ayrıca partnerlerin birbirlerinin fantezilerini gerçekleştirmek için çaba harcamaları ve bunun için birlikte plan yapmaları da ilişkilerinin güçlenip gelişmesinde büyük rol oynuyor.
8 4