Seks hayatını için erotik ve çılgın öneriler!

Seks hayatınız zamanla sessizliğe büründüğünde, onu yeniden canlandırmak için yapabileceğiniz bir çok şey var! İşte seks hayatınızı canlandıracak erotik ve çılgın öneriler...


Seks muhteşem ve güzel bir şeydir. Fakat birçok çift için hafta sonları yapılan market alışverişiyle çocukların kursları arasına sıkıştırılmak zorunda kalınan bir görev haline geliyor.

Hem sizin hem de partnerinizin vücudunda seks çanlarının çaldığı zamanlar için harika önerileirimiz var. Böylece bir görev haline gelen seksten uzaklaşacak ve gerçek zevkin kaynağına ulaşacaksınız!
8 1

Seks hayatınızı film izleyerek hareketlendirebileceğiniz hiç aklınıza geldi mi?

İçinde ateşli seks sahneleri geçen romantik ya da aksiyon filmlerini izlemek seks arzunuzu arttırabilir.

Birlikte film izleme tavsiyesinden bahsedilince insanların aklına yalnızca yetişkin filmleri ve erotik filmler gelse de, vizyona yeni giren heyecanlı bir film sizi birbirinize yakınlaştırabilecek güce sahiptir.

Filmin ne kadar romantik, heyecanlı, sürekleyici ve şaşırtıcı olduğunu konuşurken birden ne olduğunu anlamadan kendinizi partnerinizin kollarında bulabilirsiniz!
8 2

Evinizin dekorasyonuyla gereğinden fazla ilgileniyor olabilirsiniz fakat bugüne kadar küçük dekoratif değişikliklerin seks hayatınızı ateşleyeceğini düşünememişsiniz!

Yatak odanızda ayna yoksa en yakın zamanda büyük bir ayna edinin. Ayaklı aynalar ya da dolap kapağında yer alan geniş aynalar işinize yarayabilir.

Seks sırasında aynanın karşısına geçin ve partnerinizin hem sizi hem de kendisini izlemesini sağlayın. Erkeklerin görsel olarak uyarıldığını asla unutmayın!

Bu şekilde partneriniz daha fazla uyarılacak ve bu onu çılgına çevirecek!
8 3

Kadınların seksten zevk alamamasının en büyük nedenlerinden biri ne yapacağını bilmeyen partnerlerinin olması. Bu asla erkeklerin suçu değil çünkü kadınlar bazı nedenlerden dolayı yatakta ne istediklerini söylemekten çekiniyor!

Utangaçlığı bırakın ve partnerinize size zevk verebilmesi için yol gösterin!

Ön sevişme sırasında partnerinizin vücudunuzda başı boş dolanan parmaklarını aslında gitmesi gereken yere götürerek ona yardımcı olabilrisiniz.

Partnerinize sekste nelerden hoşlandığınızı söylerken başlangıçta utanç duyabilirsiniz fakat zamanla bunu yaptığınız için kendinizle gurur duyacak ve seksi yeniden keşfettiğinizi göreceksiniz!
8 4