Seks hayatınızı 14 günde canlandıran program!

Seks hayatınızı 14 günlük bir programla canlandırabilirsiniz! İşte 14 günde yatak odasını canlandıran program…


Elmaelma.com Özel Haber- Seksin ne olduğunu hatırlıyor musunuz? Cevabınız "evet"se hala yapacak şeyiniz var demektir!

Günlük hayatın koşuşturmacası içinde ihmal ettiğimiz şeylerden biri de seks hayatı. Zaman içinde birçok kişi için seks bir stres sebebine dönüşüyor.

Bu durumu düzeltmek için partnerinizle birlikte bir plan yapabilirsiniz. Yaptığınız bu planı harfi harfine yerine getirmeseniz de faydalı olduğunu göreceksiniz.

İşte size ve partnerinize seks planınızı yapmada yardımcı olacak seks tüyoları!
16 1

1. Gün : Seks planınızın 1. gününde odak noktanız partnerinizle kaliteli zaman geçirmek olmalı.Bu özel dakikaları her gece düzenli olarak yaşamaya çalışın.

Seksi bir hedef belirleyin. Bu planın amacı seks hayatınızı iyileştirmek de olsa, tek amacınız bu olamaz. Partnerinizle aranızdaki cinsel ilişkide neyi değiştirmek istediğinizi belirleyin ve kendinize hedef koyun. Koyduğunuz hedefler pozitif ve aktif hedefler olmalı. Örneğin " Partnerimle kavga etmeye son vereceğim" cümlesi pasif ve negatif bir hedeftir. İsteklerinizde olumlu tarafa odaklanın.

Seks planınızın 1. gününde vücudunuzun sevdiğiniz ve seksi bulduğunuz bölgelerine odaklanın. Kadınların %20'si vücutlarından utandıkları için seksten uzaklaşıyor. Karnınızın bir tepsi kadar düz olmaması partnerinizin umrunda olmadığı gibi sizin de umrunuzda olmamalı.
16 2

2. Gün :Sabah saatin alarmı çalar çalmaz yataktan fırlamak yerine sevgilinize sarılmak ve gülümsemek için vakit ayırın. Yoğun bir güne başlamadan önce birbirinizle iletişim kurmak için sabah uyanır uyanmaz yakınlaşmak oldukça ietkili bir yöntem.

Evden çıkmadan önce birbirinize güzel bir öpücük verin. Kısa bir vedalaşma yerine bir iki dakikanızı sevgilinize sarılmaya ve öpüşmeye ayırın.

Güne başlarken dingin bir zihne ihtiyacınız olacak. Bu şekilde kendinize yalnızca bir noktaya odaklanmayı öğretin. Bu küçük meditasyon taktiğiyle seks sırasında odaklanarak aklınızın yığılmış bulaşıklara ve ütü bekleyen çamaşırlara kaymasını da önleyebilirsiniz. Gece yatağa giderken sıradan iç çamaşırları ve pijamalar yerine daha özenli ve kendinizi hoş hissedeceğiniz şeyler giymeyi deneyin. Hem seksi hem de rahat bir gecelik alabilirsiniz. Bu şekilde kendinizi daha hoş hissedeceksiniz.
16 3

3.Gün : Güne seks yaparak başlamaya ne dersiniz? Yorgunluk, ağız kokusu ya da işe geç kalmak gibi bahanelere sığınmadan sevgilinizle sabah seksi yapın. Dr. Eva Cwynar, sabah seks yapmanın en mantıklı şey olduğunu söylüyor. Seks sırasında salgılanan kortizol sizi uyandırır ve seksten sonra salgılanan oksitosin, tüm gün kendinizi iyi hissettemenizi sağlar!

Yatak odanızı sekse elverişli bir hale getirin. Hafta sonu, partnerinizle baş başa kaldığınızda kendinizi şımartacak bir hazırlık yapın ve yatak odanıza romantik bir dekorasyon yapın. Bu romantizm rüzgarına kendinizi kaptırın ve sevgilinizile aşk dolu bir gece geçirin.

Programın 3. gecesinde yatakta partnerinizle seks isteklerinizden bahsedin. Hoşunuza giden ortak fanteziler kurun ve eğlenmeye bakın.
16 4