Seks hayatınızı baştan başlatmanın yolları!

Elektronik cihazlarınız bozulduğunda yeniden başlatarak sistemdeki sorunları giderebiliyorsunuz. Peki ya seks hayatınız? İşte seks hayatınızı baştan başlatan öneriler...


İnsanların yaşı ilerledikçe libidolarında düşüş meydana gelir. İlk günkü tutkusunu kaybeden yatak odasında hayat bir süre sonra durma noktasına gelir. Seksten önce ışıkları açıp kapattığınız gibi seks hayatınızda karşılaştığınız olumsuzlukları, bir tuşa basarak düzeltmak ister miydiniz?

Seks hayatınızın açma/kapama tuşu bulunmasa da her şeyi yeniden başlatmanın bir yolu elbette var!

Seks ve İlişki Uzmanı Jane Worthington, seks hatatınızı yeniden başlatmanıza ve yatak odasındaki sorunlarınızı aşmanıza yardımcı olacak tavsiylelerde bulunuyor!

İşte seks hayatını baştan başlatan öneriler...
7 1

Seks hayatınızı baştan başlatmak için yapacağınız ilk hamle ön sevişmeye yönelmek olmalı.

Uzun süren bir ilişkiniz ve hemen sekse başlamak gibi otomatikleşmiş bir davranışınız olabilir fakat seks hayatınızı değiştirmek isiyorsanız adım adım ilerlemeli ve ön sevişmeye zaman ayırmalısınız.
7 2

Seks hayatınızın aslında ne kadar önemli olduğunu sağlıklı bir yetişkin olarak tekrar düşünün.

Seksin sağlığınıza yaptığı olumlu etkileri hatırlamak bu konuda size yardımcı olabilir.

Aktif bir cinsel hayata sahip kişilerde bağışıklık sistemi güçlenirken, kalp krizi riski düşüyor ve yatakta sergilediğiniz ateşli hareketler fazla kilolarda kurtulmanıza yardımcı oluyor.
7 3

Seks hayatınızdaki sorunları gözünüzde büyütmeyin!

Cinsel işlev sorunları ve başka bir seks problemi için kendinizi ya da partnerinizi suçlamak yerine sorunun kendisini suçlu görmeyi deneyebilirsiniz.

Eğer sorunlarınıza çözüm arıyor ve seks hayatınız için yardım almayı düşünüyorsanız bir uzmana danışabilir ve hayat tarzınızı değiştirebilirsiniz.
7 4