Seks hayatınızı canlandıran liste hazırlayın!

Her zaman yapmak istediğimiz ama bir türlü yapamadığımız şeyleri yatak odasında yapmaya başlıyoruz. İşte seks hayatınızı canlandıracak seks listesi....


Hayatınız boyunca hep yapmak istediğiniz ama yapmaya cesaret edemediğiniz ya da ertelediğiniz şeyler mutlaka vardır.Aynı durum yatak odasında da geçerli. Yataktaki isteklerimizi ya bastırıyor, ya da başka bir sefere erteliyoruz. Seks listesiyle isteklerinizi gerçekleştirmek için bir adım atın! Seks hayatınızda köklü bir değişiklik yaratacak bu yöntem partnerinizin ve sizin isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Üstelik seks listenizi hazırlamak da hiç zor değil. Tek ihtiyacınız olan, biraz cesaret, biraz maceracı ruh, bir kalem ve bir kağıt!

Seks listenizi sizin ve partnerinizin fantezilerinden, seks isteklerinden ya da şimdiye kadar yatakta hiç denemediğiniz şeyleri yazarak oluşturabilirsiniz.Belki aklınıza hemen birşeyler gelmez diye sizler için birkaç önerimiz var. İşte bizim seçtiklerimiz!
8 1

Genital bölge ve ayakların sinir alıcıları beyinde birbirine çok yakın bir konumda bulunuyor.

Bu iki bölge arasında da sinirsel bir bağlantı olduğu düşünülüyor. Bu düşünceye göre ayakların uyarılmasıyla genital bölgeyi de uyarmak mümkün.

Partnerinizi tahrik etmek için ayaklarına odaklanmayı mutlaka denemelisiniz. Birbirinize seksi bir ayak masajı yapın ve bu deneyimi oldukça seksi bir hale getirin!
8 2

Yatak odanızda erotik bir gece yarısı pikniği hazırlayın.

Sepetinizin içine afrodizyak yiyecekler ve tatlılardan koyun. Yatak odanızın ışıklarını açmak yerine loş ve romantik bir ortam yaratın ve ateşli bir seksten sonra tatlıların tadına bakın!

8 3

Yatak odasında partnerinizle birlikte nefesinizin gücünü kullanın.

Çift olarak seks isteğinizi yavaşlatın ve nefesinizi kullanarak aranızdaki mahremiyet ve yakınlık bağını kuvvetlendirin.

Birbirinizin nefesini hissettiğinizde bundan daha etkili bir cinsel uyarıcı olmadığını anlayacaksınız.
8 4