Seks hayatınızı sayılarla değerlendirin!

Seks hayatınızın ne seviyede olduğunu merak ediyorsanız seks hayatınızı sayılarla ölçün! İşte çiftlerin seks alışkanlıklarını ortaya koyan seks araştırmalarından sonuçlar...


Hayatımızın her alanında sayıları kullanıyoruz. Belirli konularda normlar belirleyerek bu normları sayılarla hesaplıyor ve daha sonra kendi hayatımızın ne kadar sağlıklı ve normal olduğunu öğrenmek için bu sayılara bakıyoruz.

Seks hayatı en fazla merak ettiğimiz konuların başında yer alıyor. Cinsel isteklerimizin normal olup olmadığını, herkesten çok ya da az seks yapıp yapmadığımızı öğrenmek istiyoruz.

Neyse ki seks konusunda yapılan araştırmalar bize yardımcı oluyor kendimizin normal olup olmadığını ya da haftada 2 defa seks yapmamızın az olup olmadığını öğrenebiliyoruz.

Sizler için seks istatistiklerini araştırdık! İşte çiftlerin seksle imtihanı!
7 1

Bazılarımız orgazmın "o"sunu bile tatmadığı halde insanların bunu ne sıklıkta deneyimlediklerini ve kendilerinin neden bu muhteşem duyguyu yaşayamadıklarını merak ediyor.

Kadınlar her cinsel birlikteliklerinde orgazm yaşamasalar bile yakın bir tarihte orgazm olanların sayısı %64. Bu konuda erkeklerin düşüncesi ise kadınların daha fazla orgazm olduğu yönünde. Erkekler partnerlerinin %85'inin orgazm olduğunu düşünüyor.
7 2

Eğer tüm bir pazar gününü yatakta geçirmek istiyorsanız ön sevişmeye konsantre olsanız iyi edersiniz.

Araştırmacılar farklı cinsel yöntemlerin süresini ölçüyor ve gerçek cinsel birleşmenin tüm deneyimlerin 3'te 1'i kadar sürdüğü ortaya çıkıyor.

Bu araştırmaya göre belirlenen seks süreleri ön sevişme ve temel seks hareketleri için çifler yalnızca 16 dakika ayırırken, bu süre vajinal sekste 8,5 dakika olarak belirtiliyor.

Çiftlerin neden seks hayatlarından yakındıklarını anlamamız pek zor değil. Çünkü çifler yalnızca 29 dakikalarını sekse ayırıyor. Bu da ateşli bir gece için pek yeterli değil!
7 3

Seks hayatınızı canlandırmak için ne yapıyorsunuz?

Araştırmaya katılanlara göre, yatak odasına canlılık getirmek için her şeyden bir karışım hazırlamak en iyi yöntem olsa da ortaya çıkan sonuçlar spontane yani önceden planlanmadan yapılan seksin en yaygın yöntem olduğunu ortaya çıkarıyor.

Bu araştırmaya göre çiftlerin %48'i spontane yapılan seksin çok etkili olduğunu belirtiyor.

Kayganlaştırıcı kullanımı da seks hayatına canlılık getiren diğer bir yöntem. Çiftlerin %40'ı kayganlaştırıcılar sayesinde seks hayatlarının canlandığını söylüyor.
7 4