Seks mesajlarından daha seksi 7 şey!

İlişki ve seks terapistleri Guy Blews ve Sadie Allison'dan çiftlere özel seksi flört yöntemleri! İşte partnerinizi tahrik etmek için 7 değişik yol!


Indiana Purdue Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar seks mesajlarına erkekler kadar ilgi göstermiyor.

Araştırmaya katılan 93 kadının büyük çoğunluğu gerçekten istemeseler de partnerlerine seks mesajları gönderiyorlar. Kadınların bu konudaki savunması ise partnerlerinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak ve flört etmek.

Eğer uzun mesafeli bir ilişki yürütmüyorsanız, partnerinize erotik mesajlar ya da resimler göndermeye biraz ara verebilirsiniz.

Bunun yerine işleri biraz daha alevlendirmeniz için birkaç öneri sunuyoruz. İşte seks mesajlarının yerine geçecek seksi flört yöntemleri!
9 1

Realistik İlişkiler kitabının yazarı Guy Blews, plansız seks yapmak için bir haftalık bir antlaşma yapmanızı öneriyor. Bu bir hafta içinde beklenmedik bir anda cinselliği yaşamanızı tavsiye ediyor.

Guy Blews bu şekilde hazırlıksız olarak seks yapan çiftlerin birbirlerinin istek ve arzularının daha çok farkına varacaklarını ve cinsellikten duydukları heyecanın artacağını söylüyor.
9 2

Psikolog ve ilişki uzmanı Sadie Allison'ın tavsiyesine uyun ve sevgilinize seksi notlar hazırlayıp, kolayca bulabileceği yerlere bırakın.

Seksi notlarınızı hazırlarken sevgilinize iltifat ederek başlayın. Daha sonra birlikte geçirdiğiniz romantik ve ateşli dakikalara doğru yumuşak bir geçiş yapın.
9 3

Sadie Allison'ın diğer tavsiyesi de haftanın her günü en az 20 dakikalık ön sevişme seansları yapmak. Bu ön sevişme seanslarından sonra seks yapmak yasak!

İnsanlar sahip olamadıkları şeyleri ister. Öyleyse siz de limitleri kaldırın ve aranızdaki arzuyu alevlendirin.

Eğer kurallara uymazsanız da bu bir kayıp sayılmaz öyle değil mi?
9 4