Seks problemlerinize anında çözümler!

Seks hayatınızda sorunlarla mı boğuşuyorsunuz? Seks problemlerinizi çözmek için bu hızlı sonuç veren tavsiyeleri deneyin!


Yapılan araştırmalarda sağlıklı bir ilişkide çiftlerin haftada ortalama 2 defa seks yaptığı ortaya çıkıyor. Bu ortalama rakam size göre az ya da çok olabilir.

Haftada iki kez yatak odasına gitmeyi başaran çiftler sorunsuz bir seks hayatına mı sahip? Tabii ki hayır!

Rutin ve monoton hayat tarzının seks hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Peki seks hayatınızda işleri yoluna koymak için ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İşte seks problemlerinizi anında sonlandıracak çözümler!
8 1

Seks hayatınızdaki diğer şeyler gibi oldukça doğal ve sıradan. Sekste bir rutine girmek ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak oldukça kolay. Nasıl olduğunu anlamadan kendinizi sıkıcı bir seks rutininin içinde bulursunuz.

Hemen endişelenmeyin, bu rutinden çıkmak çok kolay!

Pertnerinizle birlikte sekste hoşunuza giden şeylerin birer listesini hazırlayın. Bu listede sekste şimdiye kadar deneyimlediğiniz ve hoşunuza giden şeyler yer almalı.

İkinci bir liste hazırlayarak buna da sekste denemek istediğiniz 5 yeni şeyi yazın. Her hafta bu listelerde yazan 10 şeyden bir şıkkı mutlaka deneyin. Eğer 10 tanesini de denerseniz, sonunda denediğiniz şeylerden 3-4 tanesini sevecek ve bu yeni şeyler seks hayatınıza renk katacak.

Bu listeleri her üç ayda ya da 6 ayda bir yenileyin. Böylece seks hayatınızı yenilemiş ve canlı tutmuş olacaksınız.
8 2

Siz romantik seks isterken partneriniz şehvetli dokunuşları tercih ediyor, ya da tam tersi…

İyi bir seks hayatı tüm bu seks tiplerinin bir karışımından oluşur. Sevecen , yumuşak ,ateşli ve şiddetli dokunuşlar…

Yani hangi şekilde seks yapacağınız üzerine tartışmanız kesinlikle anlamsız fakat her iki tarafın da nasıl seks yapacağınız konusunda gönüllü olması gerekiyor.
Partnerinizle seks stilinizi sürekli değiştirmek konusunda anlaşabilirsiniz. Hem siz hem de partneriniz seksten gerçekten keyif almalısınız.
8 3

Çıplak vücudunuzdan utanıyorsanız, yatak odanızı loş bir şekilde aydınlatın. Küçük mumlar ve lambaların loş ışında aynada kendinize baktığınızda vücudunuzun görüntüsü sizi üzmeyecek.

Ayrıca yatakta kullanmak için birkaç tane yumuşacık ve kocaman süs yastıklarından alabilirsiniz. Yastıklar seks sırasında kalçalarınıza destek olarak kullanmak için olduğu kadar sarılıp vücudunuzu gizlemek için de mükemmel.
8 4