Seks rüyaları aslında ne anlama geliyor?

Gece rüyanızda gördüğünüz seks rüyaları sizi korkutmasın. Bu rüyaları görmenizin farklı anlamları var! İşte seks rüyaları ve anlamları…


Rüyalarımız gün içerisinde yaşadıklarımızdan ve bilinç altı birikimlerimizden beslenir.
Seksolog Dr. Susan Block, rüyaları bilinçaltının hayatı etkileyen şeyleri ortaya çıkarış şekli olarak yorumluyor. Seks ve cinsellikle ilgili rüyalar ise gerçek istekleri ve duyguları yansıtmıyor. Fakat tüm rüyalar gibi seks rüyaları da sizin için önem taşıyan olaylara işaret eder.

Rüya uzmanı Lauri Loewenberg, yaşamdan istediklerinizi almak için seks rüyalarınıza dikkat edip, içerdikleri mesajı kullanabileceğinizi söylüyor.

Loewenberg'in bu konnudaki tavsiyesi ise gördüğümüz tüm rüyaları bir deftere yazarak rüya güncesi oluşturmak.

Sizler için yaygın görülen seks rüyalarını ve ne anlama geldiklerini araştırdık!
İşte seks ve cinsellik rüyalarının ardındaki anlamlar….
8 1

Seksle ilgili rüyalar arasında en sık karşılaşılan şey tanıdık biriyle ilgili görülen rüyalardır.

Bu tür rüyalar o kişiyi arzuladığınız anlamına gelmez. Tanıdığınız kişinin sahip olduğu bir şeyi elde etmek ya da onun özelliklerine imrenmek anlamına gelir.

Uzman Loewenberg; "Seks iki bireyi birleştiren bir aktivitedir ve rüyanızda biriyle seks yaptığınızı gördüğünüzde o kişinin sahip olduğu bir şeyi istediğiniz anlamı ortaya çıkar." diyor.
8 2

Çalışma arkadaşlarınız ya da patronunuzla ilgili gördüğünüz seks rüyaları, onlarla iletişiminizi güçlendirmek ve yakınlaşmak istediğiniz anlamına gelir.

Eğer birlikte çalıştığınız kişinin yönetim şeklinden, işle ilgili fikirlerinden memnun değilseniz bu tür rüyalar görebilirsiniz.

Bu rüyaların cinsel fantezilerle bir bağlantısı olduğunu düşünmek son derece yanlış bir değerlendirme.
8 3

Gece rüyanızda sevgiliniz ya da eşinizle birlikte olmak için yer aradığınızı görürseniz bilin ki büyük bir iletişim probleminiz var!

Günlük yaşamınızda karşılaştığınız ilişki sorunlarının yansıması olan bu rüya size cinsel yaşamınıza biraz daha özen göstermeniz gerektiğini hatırlatır.
8 4