Seks süresini uzatmanın 7 yolu!

Seks süresini uzatmak ve erken boşalma problemini önlemek için çiftlere özel 7 yöntem öneriyoruz!


Partnerinizle yatakta geçirdiğiniz özel dakikaları saatlere döndürmek için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

Bu konuda erkekler için önerilen özel teknikler var. İnsanların asıl bilmek istediği şey ise başlangıçtan bitişe kadar, erotik deneyimlerini nasıl daha uzun bir süreye yayacakları. .

Yalnızca uzun süren birleşme değil daha tatmin edici, heyecan verici bir erotik deneyim istiyorlar. Öyleyse bu özel dakikaları saatlere çevirmek isteyen ve cinsel aktiviteden tam anlamıyla tatmin olmak isteyenlere tavsiyelerimiz var.

İşte erotik dakikalarınızı bütün geceye yaymanın yolları!
9 1

Birçok uzun süreli ilişkisi olan çift seks için randevulaşıyor. Bu yöntem çiftlerin aralarındaki mahremiyetin yapılacaklar listesinin en son sırasına düşmesini engelliyor.

Eğer seks randevunuzun yaklaştığını biliyorsanız partnerinizi birkaç gün önceden tahrik etmeye başlayın. Kendi kendinize neler deneyimlemek isteyebileceğinizi düşünün.

Rahatlatıcı bir vücut masajı mı istersiniz ya da vahşi bir hafta sonu mu ? Partnerinize o gün için ne kadar heyecanlı olduğunuzu söyleyin. Zihninizi hazırladığınızda vücudunuzda bu büyük olaya hazır olacak.
9 2

Gençlik yıllarınızı düşünün ve sevgilinizle saatlerce nasıl öpüştüğünüzü hatırlayın. O basit öpücüğün yarattığı heyecanı hatırladınız mı? O heyecan nereye gitti?

Şimdi onu tekrar bulmanın tam vakti. Eğer gerçekten yatakta işleri uzatmanın bir yolunu arıyorsanız öpüşmeye daha fazla vakit ayırın.

Ateşli bir öpücük ile dudaklarınızın ve ellerinizin birbirinizin kıyafetli vücutlarınızı keşfetmesine izin verin.
9 3

Mükemmel bir şekilde striptiz yapmak zorunda değilsiniz. Siz yavaş yavaş soyunurken partnerinizin sizi keyifle izlemesine izin verin.

Birçok çift yatağa girmeden önce birlikte soyunuyor. Bunu yaparken vücudunuzdan utanmayın, partnerinizin sizi tüm çıplaklığıyla görmesine izin verin.
9 4