Seksi daha heyecanlı yapan öneriler!

Seks hayatınız rutin bir dönemden geçiyor ve siz yatak odanızda biraz heyecan ve şehvet istiyorsunuz... İşte sizin için sekse heyecan katan şeylerin bir listesini hazırladık!


Baştan çıkaran, nefes kesen ve ateşli… Bu üç kelimeyi seks hayatınızı tanımlamak için kullanır mıydınız?

Eğer cevabınız hayırsa seks hayatınızda değişiklik yapmanızın zamanı gelmiş. Sizler için seks hayatınıza heyecan katacak önerilerden bir liste hazırladık.

İşte kalp atışlarınızı hızlandıracak ve sizi yatakta soluk soluğa bıracak yöntemler..
8 1

Seks hayatınıza heyecan katmak için baharatları kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?

İngiltere'de yapılan bir araştırma insanların en sevdikleri baharatı düşündükleri zaman vücutlarının verdiği tepki tahrik oldukları zaman vücutlarında meydana gelen değişimlerle aynı.

En sevdiğiniz baharatın düşüncesi bile kalp atışlarınızı hızlandırıyor ve kalp atışlarınızla tansiyon seviyeleriniz seks sırasındaki seviyelerine ulaşıyor.

Baharatlı yiyecekler, seksten zevk almamızı sağlayan endorfin salgılanmasına da yardımcı oluyor.

Acı biberde bulunan Kapsaisin isimli kimyasal madde sinir uçlarını uyarıyor ve seksten daha fazla zevk almanızı sağlıyor.
8 2

Seks zamanla yapılacaklar listesinde halletmeniz gereken bir maddeye dönüşebilir.

Her seferinde aynı şeyleri tekrar ediyor, aynı numaraları yapıyor ve hiçbir haz duymuyorsunuz. Bunların size tanıdık geldiğini biliyoruz.

Partnerinize daha farklı bir şekilde dokunabilir ve seksin keyfini çıkarabilirsiniz. Baldırlar ve dizler başlangıç için size yardımcı olabilir.

Vücudun unutulan başka bir noktası da parmak uçları. Partnerinizin avuç içlerine dokunun daha sonra parmak uçlarını avucunuzun içine dokundurun.

Birbirinize uzun zamandır dokunmadığınız bir şekilde dokunduğunuzda kalp atışlarınız hızlanacak ve partnerinizle aranızda özel bir iletişim kuracaksınız.
8 3

Ön sevişme sizin için kimin daha önce yatağa ulaşacağına dair bir yarışa mı döndü?

Kıyafetlerini üzerinden ilk çıkarmayı başaran bu yarışı kazanıyorsa ve kaybedene de ışıkları kapatmak düşüyorsa, yatak odasında pek eğlenceli vakit geçirdiğinizi sanmıyoruz.

Bir deste kağıt alın ve ikinizin de bildiği bir oyunu oynamaya başlayın. Kaybeden ceza olarak mutlaka üzerindekilerden bir parça çıkarmalı.

Bu tarz erotik oyunlar birbirinizle hoş vakit geçirmenize ve aranızda cinsel bir çekim yaratmanıza yardımcı olur.
8 4