Seksi görünmek için yapılan saçma davranışlar!

Erkeklere seksi görünmek için kadınların yaptığı bazı davranışlar komik olmaktan ileri gidemiyor. İşte kadınların seksi görünmek için yaptığı yanlışlar!


Kadınların erkeklere çekici görünmek için yaptığı saçma hareketler olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu hareketleri yaparken kendilerinin çekici ve seksi bir hale büründüğünü zanneden kadınlar bu konuda son derece yanılıyor.

Seksi olma çabasıyla yapılan saçma hareketler kadınların komik duruma düşmesine neden oluyor. Sizler de bu gülünç hareketleri yapıp kendinizi komik duruma düşürmeyin diye itici hareketleri içeren kısa bir liste oluşturduk

İşte kadınların komik duruma düşmesine neden olan seksi hareketler!
10 1

Akıllı telefonlarla çekilen selfieler ördek dudaklarının sanki güzel bir şeymiş gibi algılanmasına neden oldu. Dudaklarını büzüştürerek seksi olduğunu düşünen kadınlar yanılıyor!

Bu şekilde poz vererek sadece komik görünüyorsunuz. Ördek dudakları yerine hoş gülümsemenizi ön plana çıkarın.
10 2

Güzel kokmak uğruna parfüm şişesini üzerinize boşaltıyorsanız büyük bir yanlış yapıyorsunuz.

Hafif bir parfüm kokusu teninizde gerçekten etkileyici bir iz bırakırken, parfümle yıkandığınız zaman boğucu bir hale bürünmüş olursunuz. 2 doz parfüm sıkmak yeterli olur.
10 3

Bebek taklidi yaparak konuşmak kadınların en sık başvurduğu baştan çıkarma taktiği!

Erkeklerin bebek gibi konuşan kızları çekici bulduğu kadınlar arasında oldukça yaygın bilinen bir yanlış.Bu taktiğe başvuran kadınlar çekici olmaktan çok itici oluyor.

Eğer seksi olmak istiyorsanız bebek gibi konuşmak yerine kadın gibi konuşmayı tercih edin.
10 4