Seksin dilini öğrenin!

Vahşi dürtülerimizin çağrısına kulak veriyor ve yatakta seks dilini kullanıyoruz. Bakalım seks diliyle partnerimize ne anlatıyoruz?


Seks sırasında çıkardığımız sesler, bizleri uyaran ilkel bir etken olmasına rağmen yatakta nefesimizi kesiyor.İçimizde bir yerlerde gizlenen ilkel hayvan yatakta kendini ortaya çıkarıyor. Aslında zaten seks, başlı başına ilkel bir eylem.

Peki seks dilinde neleri ifade edebiliyoruz? Seks sırasında çıkardığımız seslerin anlamı ne?

İşte uzmanların açıklamalarıyla, seks dili hakkında her şey!
10 1

Psikolog Jeremy Nicholson, "Dil yalnızca bilgi alışverişini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda içsel gerçekliğimizin anlamlarını, duygularını ve sembollerini de yansıtarak iletişim kurmamızı sağlar" diyor.

Nicholson, yatakta sözcükleri kullanarak partnerlerin birbirini yönlendirmesinin seksi daha iyi hale getirebileceğimizi söylerken, seks sırasında iletişim kurmanın aynı zamanda eyleme anlam kattığını da vurguluyor.

Aslında, özenle seçilmiş sözcükler de, istekli bir dokunuş gibi bizi tahrik edebilir. Ancak, partneriniz sizi sözcükleriyle etkilemeye çalışırken istemeden de olsa yanlış bir şeyler söylediğinde tam tersi bir etki göstererek sizi yataktan kaçırabilir.
10 2

Yatakta kullandığınız dilin seks hayatınızı nasıl etkilediğinin farkında değil misiniz? Konuşmakta zorlansanız da, sözcükleri kullanarak seks hayatınızı muhteşem bir karnavala dönüştürebilirsiniz!

Seks sırasında sessiz kalmaktan kaçınmalısınız çünkü sizin konuşmalarınızla sevgilinizin arzuları daha da kabarıyor ve seksten daha çok zevk alıyor.

Öyleyse sesinizi çıkarmaya neden bu kadar korkuyorsunuz? "İnsanlara nasıl erotik konuşacakları öğretilmiyor ve seks sırasında ne söyleyeceğimizi bulmaya çalışarak saçmalıyoruz." diyor Psikolog Ava Cadell.

10 3

Kadınların erotik hikayeler dinlemekten ve duygusal konuşmalardan etkilenirken, erkekler daha çok görsel vücut dilinden ve açık ifadelerden etkileniyor. Bu nedenle siz seks sırasında kendinizi zorlayıp ona "Seni seviyorum" derken, o sizin göğüslerinizi çok sevdiğini söylüyor.

Kadınlar Venüs'ten, erkekler Mars'tan klişesinde girmek istemesek de uzmanlar, kadın ve erkeklerin dili çok farklı kullandıklarını açıklıyor.

Seks sırasında partnerinizden duyduğunuz edepsiz sözler , onun sizinle duygusal bir ten temasında olmadığı fikrini aklınıza getirse de kendinizi boş yere üzmeyin.

Çünkü seks yaparken söylediği erotik sözler, yalnızca izlediği yetişkin filmlerindeki konuşmaların sizin yatağınıza küçük bir yansıması.
10 4