Seksin tüm aşamalarıyla nasıl başa çıkılır?

İlişkinizde seks konusunda en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? İşte seksin her basamağı için etkili çözümler!


Bayanlar ve baylar, seks maratonunda ipi göğüslemenize yardımcı olacak rehberlik seansına hoş geldiniz!

Vereceğimiz tüyolar sizlere seksin her aşamasında yardımcı olacak ve sizi yatakta adeta altın madalyalı bir atlete dönüştürecek.

Karşınızdaki kişiyi nasıl etkileyeceğiniz, yatakta kötü bir sürprizle karşılaştığınızda nasıl hareket edeceğiniz ve mutlu sona ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini sizlerle paylaşıyoruz.

İşte yatakta altın madalyalı bir atlete dönüşmek için yapmanız gerekenler!
8 1

Eğer sekste başarılı olmak istiyorsanız ön sevişmeyi asla küçümsemeyein. Partnerinizle birbirinize ilgi göstermeli ve yatağa girmeden önce aranızdaki sıcaklığı arttırmalısınız.

Ön sevişme partnerlerin birbirini maksimum seviyede arzulamasını sağlar ve işleri daha heyecanlı bir boyuta taşır.

Bir kadını tahrik etmek için onun kendini rahat hissettiğinden emin olun. Kadınların beyinlerinde yapılan incelemeler, stres düzeyi düşük kadınların daha kolay orgazma ulaştığını gösteriyor.
8 2

Kadınları gevşetip rahatlatmak için, hoş kokulu bir mum yakabilir, loş bir ortam yaratıp ona masaj yapabilirsiniz. Masajdan sonra kadınların boynuna odaklanın. Bir kadının boynu şaşırtıcı bir şekilde duyarlıdır. Partnerinizin boynundan yukarı saçlarına doğru dairesel dokunuşlarla onu heyecanlandırın. Boyundan başlayarak tüm vücuduna masaj yapabilirsiniz.

Bir erkeği tahrik etmek içinse, ona sataşmalısınız. Başlangıç için partnerinize, size dokunamayacağını söyleyip onu tatlı tatlı kızdırabilirsiniz. Daha sonra sizin ona dokunmanızın serbest olduğunu ama onun size dokunamayacağını söyleyin ve onu öpmeye başlayın. Elinizi pantolonuna doğru götürün ama ona gerçekten dokunmayın.

8 3

Eğer biriyle ilk kez birlikte oluyorsanız, korunup korunmadığını sormak biraz garip olabilir. Ama utanmakla kötü bir hastalık kapmayı karşılaştırdığınız zaman sizce hangisi daha kötü?

Bu nedenle hem erkekler hem de kadınlar bu konuda hazırlıklı olmalı. Erkekler yanlarında sürekli prezervatif bulundursalar da yine de partnerinize doğum kontrol hapı kullanıp kullanmadığını sormanızda fayda var. Bilindiği gibi prezervatifler her zaman gebeliği önlemekte pek etkili olmuyor
8 4