Sekste 5 duyu organını nasıl kullanırız?

Beş duyu organınızı kullanarak seks hayatınızı zenginleştirin. İşte sekste 5 duyu organınızı kullanarak seks hayatınızı geliştirmenin yolları!


Seksi düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor? Aklınıza gelen görüntüler ve sıfatlar daha çok dokunuşlar ve hareketlerle ilgili.

Ama dokunmak 5 duyu organınızdan yalnızca bir tanesine hitab ediyor. Henüz sekste kullanmadığınız 4 duyu organınız daha var! Bu duyu organlarınızı kullandığınız zaman seksin nasıl bir deneyime dönüşeceğini düşünsenize!

Seks hayatınızı canlandırmanız ve seksten daha çok keyif almanız için sizlere, 5 duyu organınızı yatak odasında nasıl kullanacağınızın ipuçlarını veriyoruz…
8 1

Birbirinizle konuşun. Partnerinizden nazikçe vücudunuza dokunduğunda ne hissettiğini sorun. Partneriniz size ne hissettiğini anlatırken sessiz kalmayın. Siz de ona dokunduğunda ne hissettiğinizi anlatın. Seksle ilgili duygularınızı onunla paylaşmalı ve onun ne hissettiiğini öğrenmelisiniz.

Seks sırasında konuşulacak en iyi şey ona yatakta ne istediğinizi anlatmanız. Size nasıl dokunmasını istediğinizi partnerinizin kulağına fısıldayabilirsiniz.

Seks sırasında müzik dinlemek işitme duyunuza hitab eder ve kendinizi daha iyi hissettirir. İkinizin de ortak zevki olan erotik ve seksi müzikler, sizi adeta bambaşka bir ortama götürür.
8 2

Görme duyunuza hitab edecek şeylerin başında kadınların seksi iç çamaşırları ve saten gecelikleri geliyor. Erkekler için böyle bir sınıflandırma olmasa da kendi zevkinize uygun olarak seksi bir ev stili yaratabilirsiniz.

Seksi davranın. Partnerinizi davranışlarınızla tahrik edin. Partnerinizin sizi izlemesine izin verin, traş olurken, vücudunuza krem sürerken, giyinirken ya da yemek yaparken erkek ve kadınları izlemek son derece seksi olabiliyor.

Film izlemek görme duyumuzu harekete geçirerek beynimize sinyaller gönderir. Bir dövüş filmi izlediğiniz zaman nasıl iyi bir dövüşçü olmak istiyorsanız, erotik bir film izlediğinizde de erotik ve unutulmaz dakikalar yaşamak isteyeceksiniz.
8 3

Koklama duyunuza hitab etmek için derin bir nefes alın. İnsanlar feromonların etkisi altında kalır. Bu kokular birbirimizden etkilenmemizde büyük rol oynar.

Hormonların salgıladığı bir tür koku olan bu feromonlar kadın ve erkeklerin birbirlerini arzulamalarını sağlıyor. Bunun için vücudunuza sürdüğünüz hoş kokulu kremleri ve parfümleri bir kenara bırakmalısınız.

Kendinizi parfümlerle süslemek yerine evinizi oda kokularıyla doldurun, vanilya , misk ve sandal ağacı kokuları işinize yarayabilir.
8 4