Sekste budala gibi davranmamanın 7 yolu!

Sekste en son isteyeceğimiz şey partnerimizin gözünde küçük düşmek. Yatakta sizi komik duruma düşmekten kurtaracak tüyolar!!


İnsanlar sekste iyi olduklarını düşünmekten ve bununla böbürlenmekten hoşlanır. Hayatı her alanında sorumluluk üstlenip ciddi davranmak zorunda olan yetişkinler, kendilerine bu mahrem alanda şımarma hakkı tanıyor.

Sekste kendimizi küçük düşürmek ise hepimizin en büyük korkusu. Yatakta bir budala gibi görünmemek için tüm hareketlerimizi hesaplıyor, bir şey söylemeden önce 2 kere düşünüyor ve hatta rol yapıyoruz…

İşte sizi sekste olmadığınız biri gibi davranmaktan ve bir budala gibi görünmekten kurtaracak tavsiyeler!
9 1

Önsevişme konusunda aceleci davranmak uzmanların söylediği en büyük hata ve aslında bu hatayı en çok erkekler yapıyor. Bir an önce seks yapma isteğiyle partnerlerini saldırgan öpücüklere ve garip dokunuşlarla saranların bu durumu komikleşiyor.

Ön sevişme sırasında komik duruma düşmemek ve partnerinizi tatmin etmek için öncelikle seksin bir yarış olmadığını anlamalısınız.

Partnerinize sakinlikle yaklaşın ve ona zevk vermek için elinizden geleni yapın.
9 2

Poker oynarken ifadesiz bir surat işinize yarasa da sekste bu mimiksiz surat pek işinize yaramaz.

Partnerler sekste çıkardıkları sesler, erotik cümleler ve mimikleriyle birbirlerine seksten zevk alıp almadıklarını belli eder.

Fakat seks sırasında ağzınızdan en ufak bir mırıldanma ve yüzünüzde memnuniyet belirtisi yoksa bu durum partnerinizi endişelendirebilir.

İfadesiz olmak yerine sekste duygularınızı ifade etmeyi deneyin. Yatakta çığlık atmanız gerektiğini asla söylemiyoruz fakat partnerinizle iletişim kurmanız seks hayatınız için oldukça önemli.
9 3

Seksteki tek amacınız orgazm olmamalı.

Genellikle erkeklerin sekste tek önemsedikleri şey orgazm oluyor. Onlar orgazm için yarışırken, kadınların bu maratondan zevk almasını da aceleci tavırlarıyla engelliyorlar.

Bazı kadınlar ise, erkeklerin bu tavırlarından etkilenip orgazm yaşamadan da seksten zevk alabileceklerini unutuyor.

Seks, yalnızca orgazm demek değildir. Orgazm peşinde koşarken strese girip seksten zevk almamak , yatak odasından ve partnerinizden uzaklaşmaya başlamak yapacağınız en büyük hata olur.

Bunun yerine seksin keyfini çıkarmaya ve yatakta partnerinizle birlikte eğlenmeye bakın ve acele etmeyin.
9 4