Sekste daha iyi performans sağlayan şeyler!

Sekste çok başarılı olmak mı istiyorsunuz? O halde sizler için derlediğimiz seks tüyolarına mutlaka bir göz atın!


Sekste iyi olmak ve partnerine zevk vermek herkesin en çok istediği şey. İnsanlar genellikle yatakta iyi olmanın sırrının tüm seks pozisyonlarını bilmekte yattığını düşünüyor.

Halbuki erotik filmler ve yalnızca akrobatların yapabileceği seks pozisyonları size yatakta bir şey kazandırmaz.

Yatakta sevgilinizi daha fazla tatmin etmek ve kendinize daha çok güvenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz seks tavsiyelerine göz atmaya ne dersiniz?

İşte sekste mükemmeliyeti getiren seks tüyoları!
8 1

Seks terapisti Ian Kerner, sekste partnerinizin fantezileriniz
İçinizdeki heyecan duygusunu yaratan bu fantezilerin düşüncesi ve bunları asla yapmak zorunda değilsiniz. Yalnızca partnerinizle konuşarak hayal gücünüzü kullanın ve birbirinizi tahrik edecek yeni şeyler keşfedin.

8 2

Sekste daha yaratıcı ve yeniliklere açık olmaya çalışın. Seks hayatınızın monotonlaşmasını istemiyorsanız yatak odasında yapacağınız küçük değişiklikler yapabilmelisiniz.

Örneğin yatakta seks yapmak yerine evinizdeki başka bir odayı tercih edebilirsiniz. Bu tip ufak değişiklik ve heyecanlar daha çılgın şeyler denemeniz için bir basamak hazırlar.
8 3

Dr. Ian Kerner, seksin güçlü mental bileşenlerden oluştuğunu söylüyor.

Bu nedenle gün içerisinde aklınıza gelen erotik bir düşünceyi ya da sizi o anda tahrik eden herhangibir şeyi aklınızdan savuşturmamalısınız.

Gün içerisinde seksi düşünerek kendi isteklerinizi keşfedebilirsiniz.
8 4