Sekste doğru sandıklarınız aslında yanlış!



Cinsel hayatla ilgili doğru bildiğiniz birçok yanlışdan dolayı belki de mutluluğa erişemiyorsunuz. Bu nedenle her mite inanmamanız ve bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Şimdi birlikte bu yanlışları ve doğruları öğrenelim!
10 1

Yanlış: Süre ve performans çok önemlidir


Pek çok kişi erkeklerin cinselliğe her zaman iyi performans hedefiyle yaklaştığını düşünür. Oysa iyi bir performans sadece süreyle belirlenmez. Önemli olan partnerinizle birlikte sizin de mutluluk ve tatmin yaratan bir cinsellik yaşamanızdır. Bu nedenle kendinize fiziksel ve psikolojik olarak yıpratıcı hedefler koymayın.

10 2

Yanlış: Seks için ilk adımı erkek atmalıdır


Cinselliği her zaman karşı tarafın başlatmasını beklememelisiniz. Kendiliğinden gelişen karşılıklı istekler oluştuğunda kendinizi ifade etmekten kaçınmayın ve keyfini çıkarın. Yanlış anlaşılma endişenizi gerektiğinde eşinizle paylaşın. Onun yorumları sizi rahatlatacaktır.

10 3

Yanlış: Kadınların sınırları olmalıdır


Kadınların cinsellikte pasif bir rol oynamaları gerektiği, bir şehir efsanesidir. Sınırlarınızı aşmanızın yolu cinsel iletişimdir. Partnerinize duygu ve düşüncelerinizi açıklıkla ifade edin. Cinsellik esnasında sevdiğiniz ve tercih ettiğiniz davranışları partnerinize doğru bir şekilde aktarın. Eşinizin de ihtiyaç ve tercihlerini öğrenin. Pek çok erkeğin daha aktif ve rahat bir eş dileğini unutmayın.

10 4