Sekste eski şehvetli günlere dönün!

Seks ve İlişki Uzmanı Gabrielle Morrissey seks hayatınızın eski şehvetli günlerine geri dönmenin sırlarını açıklıyor!


Partnerinizi baştan çıkartmakta zorlanıyor musunuz? Eski çekiciliğinizi ve onun üzerindeki etkinizi kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Seks hayatınız ilişkinizin ilk günlerindeki parıltısını kaybetmiş olabilir. Uzun süren birlikteliklerde neredeyse her çiftin karşılaştığı bu problem karşısında asla her şeyin bittiğini düşünmeyin!

Seks ve ilişki Uzmanı Gabby Morrissey, aradan geçen onca zamandan sonra ilişkinizde tutkunun solmaya başlamasının doğal olduğunu fakat eski ateşli günleri geri getirmenin çok da zor olmadığını söylüyor!

İşte size şehvetli seks hayatınızı geri kazandıracak süper tavsiyeler…
8 1

İlk tanıştığımızda şehvet ve vücudumuzu ele geçiren kimyasallardan oluşan bir kokteyl beynimizi ve hormonlarımızı ele geçirir.

Zamanla herşey değişir ve siz de değişirsiniz. Seks hayatınız da bu durumdan etkilenir.

Seks hayatınızı canlandırmak için öncelikle birbirinize tekrar aşık olmayı deneyin. Yatak odasının dışına çıkın. Çift olarak paylaşımlarınızı arttırın. Yatak odasının dışında ne kadar uyumlu davranmaya başlarsanız sekste de o kadar uyumlu olacaksınız!
8 2

Aşk biz sersemletir. İlk haftalarda sevgilinizle göz göze geldiğiniz de bile nefesiniz kesiliyorken aylar geçtikten sonra onunla buluşmaya giderken parfüm sıkmayı bile unutabilirsiniz.

Zamanla baştaki tutkulu ilişki ve partnerler arasındaki özel bağ farklı bir şekle bürünüyor. Seksi sevgiliniz birden en yakın arkadaşınıza dönüşmeye başlıyor.

İlerleyen samimiyet sizi sinemada öpüşmekten, film arasında aldığınız patlamış mısırları birbirinizin ağzına tıkan ve gülüşen bir çifte dönüştürüyor.

Eğer partnerinizin sizi eskisi gibi arzulamasını istiyorsanız aranızdaki samimiyetin seksi yönünüzü gölgelemesine izin vermeyin.
8 3

İlişkinizdeki öncelikleri belirleyin. Başbaşa kaldığınız mahrem dakikalarınızın hayatın temposuna karışıp kaybolmasına izin vermeyin.

Erotizm ve fiziksel yakınlık başarılı bir cinsel hayat için ilk adımdır.

Son zamanlarda yapılan araştırmalar iyi bir seks hayatının partnerinizle aranızdaki iletişim bağını hissetmenizle alakalı olduğunu ortaya koyuyor.

Seks, birlikte yapılan bir aktivite olduğu için, partnerinizle yatak odasının dışında da bağ kurmaya çalışın. Birbirinize ne kadar sadık ve ne kadar bağlı hissederseniz seks hayatında o kadar mutlu bir çift olursunuz.
8 4