Sekste şehveti korumanın 6 yolu!

Seks hayatınızın ateşini söndürmemek için almanız gereken bir takım önlemler var! İşte seks hayatınızı hep canlı tutan ipuçları!


Uzun süredir birlikte olan çiftler bazen yatak odasının romantizm ve şehvetin kalesi olduğunu unutuyor.

Yatak odasının salondan ya da oturma odasından herhangi bir farkı kalmadığı zaman seks hayatınız da bundan etkileniyor.

Şehvetli ve romantik gecelere elveda etmek istemiyorsanız yatak odanızda bu önlemleri alın!
8 1

Televizyon seks hayatınızın baş düşmanlarından biri!

Her ne kadar gece geç saatlerde yorganın altında sevgilinizle film izlemek çok romantik olsa da seksologlar yatak odalarında televizyon bulunduran çiftlerin , diğer çiftlere göre %50 daha az seks yaptığını söylüyor.

Ayrıca seksologlar özellikle bazı programların çiftlerin seks isteğini öldürdüğünü ileri sürüyor. Reality showlar çiftlerin3'te 1'inin seks hayatını sekteye uğratırken, şiddet içeren filmler çiftlerin %50'sinin seks isteğini öldürüyor.

Buna engel olmak için televizyonu yatak odanızın dışında bir yere yerleştirin. Yatakta öylece yatarken partnerinizle yaşayacağınız mahremiyet dakikalarını kanal değiştirerek harcamayın.
8 2

Çocuklu çiftlerin seks hayatlarının zarar görmesinin en büyük nedeni yatak odasına giren çocuklardır.

İlişki ve seks uzmanı Janet B. Cater, anne babaların en başından çocuklarını yatak odalarına sokmayarak bu durumu önleyebileceğini anlatıyor.

Cater, çocukların kendi yataklarında uyuması konusunda çok ısrarcı çünkü bir kez çocuk ebeveynlerinin yatağında uyumaya alıştığında bu alışkanlığı yenmek gerçekten çok zor!

Çocuğunuz gece yatağınıza geldiğinde yorgun olsanız bile üşenmeden onu yatağına geri yatırın ve sabah saatlerinin aile saati olduğunu vurgulayın.

Eşinizle yatakta yalnız geçireceğiniz dakikalar yalnızca seks yapmanız anlamına gelmiyor. Başbaşa kaldığınız bu anlarda aranızdaki mahremiyet, iletişim ve yakınlık artacak .
8 3

Kötü kokan nefes ,kadar seks isteğini öldüren kuvvetli bir şey olamaz.

Avustralya breath Clinic'ten Dr. Geofrey Speiser, proteinlerden elde edilen bakterilerin ağızda, dilde, diş ve diş etlerinde damakta ve boğazın arkasındakı mukozada yapışıp kaldığını ve kötü kokulu sulfür atığı salgıladığını anlatıyor.

Ağız kokusunun ağızdaki bakteriler, diş eti hastalığı ya da hayat tarzı gibi birçok nedeni olabilir.

Dişlerinizi düşenli olarak fırçalamayı, ağız çalkalama sularıyla gargara yapmayı ve dilinizi temizlemeyi ihmel etmeyin. Eğer hijyen önlemleriyle de ağız kokunuz geçmiyorsa mutlaka bir doktora muayene olun.
8 4