Sekste uyumsuzluk yaşayanlara öneriler!

Hayatın birçok alanaında mükemmel anlaşan çiftler bazen yatak odasında anlaşamıyor. Bakalım uzmanlar sekste anlaşamayan çiftlere neler öneriyor?


Aşk dolu romantik bir gece için gereken bütün hazırlıkları tamamladınız. Teorik olarak her şey mükemmel ama yine de işler düşündüğünüz gibi gitmiyor.

Dr. Pawan Sonar, günümüzde eşler arası cinsel uyumsuzluğun çok yaygın görüldüğünü söylüyor. Küçük şeyler bizi tahrik edebildiği gibi, önemsiz şeyler de partnerimizle aramızdaki cinsel yakınlığı zedeleyebiliyor.

Aşk yapmak denilen şey iki kişinin birlikte oluşturduğu bir senfoniye benzer. Eğer bir nota yanlış çalınırsa, işler çığırından çıkabilir.

Cinsel uyumsuzluk yaşayan çiftlerin sık karşılaştığı sorunlar ve çözümlerini sizler için araştırdık!
7 1

Popüler kültür bizlere, erkeklerin bir komutla bile seks yapmaya hazır olabileceğini, ve kadınların tahrik olmasının ise çok uzun sürdüğünü empoze ediyor.

Kadınları cinsel açıdan daha çabuk uyarmak mümkün. " Erkek partnerlere, yatakta kontrolü ellerine almalarını öneririm. Bir erkek, karşısındaki kadını tahrik olduğuna inandırabilir."diyor Dr.Sonar.

Bu şekilde kadınlar bilinçsiz olarak o fikri benimseyecek ve beyinleri tahrik olmak için sinyal göndermeye başlayacak.
7 2

Eğer sevgiliniz yatakta açık saçık konuşmalardan hoşlanıyorsa ve siz onunla bu şekilde konuşmak istemiyorsanız, sevgilinizin dudaklarına ateşli bir öpücük kondurun.

Bu hareket her zaman amacına hizmet etmeyebilir, ama yine de bunu deneyebilirsiniz.

İlişki danışmanı Seema Hingoranny, sevgilinizin şehvetli sözlerine ayak uyduramıyorsanız, ona size nasıl dokunmasını istediğinizi anlatarak konuşmayı başka bir yöne çekebilirsiniz.
7 3

Siz tam havaya girmeye başlamışken partneriniz doruk noktasına ulaşabilir.

Dr. Sonar, cinsel ilişkiye ara vermenin seksi daha uzun bir süreye yaymak için harika bir yöntem olduğunu söylüyor.

Eğer siz hiçbir şey hissetmiyorken, partnerinizin doruk noktasına ilerlediğini görürseniz, partnerinize geri çekilmesini söyleyin. Bir dakika sekse ara verin ve yeniden başlayın.
7 4