Sekste zevk veren orgazm çeşitleri!

İşte en yaygın orgazm çeşitleri ve doruk noktasına ulaşmanıza yardımcı olacak tüyolar!


Orgazm stiliniz genellikle anatomik özelliklerinize, psikolojik yapınıza ve partnerinizle aranızdaki kimyasal uyuma göre şekillenir.

Yalnızca belli bir pozisyon orgazm olmanızı kolaylaştırıyor diye zevk almanın başka bir yolunu bulamayacak değilsiniz!

Seks ve İlişki Uzmanı Jennifer Sandoval, yatak odasında eğlenceli deneyler yapmanızı öneriyor! Sandoval, kendisine başvuran çiftlere her zaman orgazma odaklanmamalarını ve seks sırasında aldıkları zevke yoğunlaşmalarını öneriyor.

Sizler de yatakta zevkli maceralara atılın ve orgazm olmanın yeni yöntemlerini keşfedin!
8 1

Klitoral orgazm kadınların en kolay ulaşabileceği orgazm çeşidi.

Indiana Üniversitesi Biyoloji Profesörü Elisabeth Lloyd, kadın orgazmı üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda kadınların direkt olarak klitoral temas olmadan da orgazm olabileceklerini keşfetti.

Cinsel birleşme öncesi eller, dil ya da klitoriz çevresindeki sürtünme yoluyla gerçekleştirilen uyarılma kadınları orgazma ulaştırabiliyor.
8 2

Vücudunuzun bu bölgesini kendi başınıza keşfetmeniz birinci kural. Kendi vücudunuzu tanıyarak partnerinize seks sırasında yol gösterebilmelisiniz.

Seksolog Annette Gates, seks başlangıcında kadınların üstte olduğu pozisyonları öneriyor. Bu şekilde partnerinizin pubik kemiği ve klitorisiniz temas edecek ve siz de üstte olduğunuz için birleşme ritminini kontrol edebileceksiniz.
8 3

G noktasının varlığı oldukça sansasyonel bir konu. Fakat bilim adamları G noktasının vajina duvarı önündeki süngerimsi dokulu alan olduğunu belirtiyor. Uzmanlar G noktasına bazı kadınların fiziksel özelliklerinden ötürü daha kolay ulaşabildiğini söylüyor.

Seksolog Gates, bu bölgedeki temasın vajinanın daha derin bir bölgesinde olacağını ve dolayısıyla orgazm hissinin de daha kuvvetli olacağını söylüyor.

Eğer bu bölgede yoğunluk hissediyorsanız bunu o bölgeden gelen bir işaret olarak algılayın. Bu bölgeye yoğunlaşarak daha fazla uyardığınızda G noktası orgazmını deneyimleyebilirsiniz.

Seks sırasında partnerinizle olan iletişiminiz G noktası orgazmını deneyimleyebilmeniz için oldukça önemli. Siz partnerinizi yönlendirmezseniz vücudunuzdaki uyarılması gereken bölgeyi bulması oldukça güçleşecek.
8 4