Selena Gomez\'in güzellik sırları!

Son günlerin en popüler isimlerinden biri olmayı başaran Selena Gomez, büyükler liginde kendini ispatladı! İşte Selena Gomez\'in güzellik sırları…

ELMAELMA - ÖZEL İÇERİK

Onu Disney\'in çocuk yıldızı olarak tanısak da, Selena Gomez artık yetişkin bir Hollywood yıldızı!

Katıldığı davetlerde giydiği muhteşem kombinler, konserlerinde yaptığı saç modelleri ve aşk hayatıyla sürekli göz önünde olmayı başaran Selena Gomez güzelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Jennifer Lopez\'den sonra Hollywood\'un Latin güzeli ünvanını kazanan ilk starı Selena Gomez\'in güzellik sırlarını sizler için araştırdık…
8 1

Selena Gomez, moda dünyasının içindeki makyaj uzmanları ve saç stilistleriyle çalışsa da stilini kontrol etmeyi ihmal etmiyor.

Gomez\'in sırrı zaman zaman kendini googledan aratıp, eski resimlerini incelemek. Bazen kendini ne hale getirdiğine inanamadığını söyleyen genç şarkıcının en büyük pişmanlığı Teen Vogue Young Hollywood gecesine katılırken saçlarına yaptığı mavi gölgeler.
8 2

Birçok ünlü gibi Selena Gomez de cilt bakımını ihmal etmiyor. Güzel yıldızın en büyük cilt bakım alışkanlığı ise haftada 4-5 defa banyodayken uyguladığı yüz temizleme cihazı Clarisonic.

Selena Gomez, uyanır uyanmaz derinlemesine temizleyerek cildinin nefes almasını sağlıyor.
8 3

Tüm fotoğraflarda hoş gülümsemesiyle aklımıza kazınan Gomez\'in diğer sırrı ise elmacık kemiklerine ve göz çevresine uyguladığı aydınlatıcı ürünler.

Tabii sadece bununla kalmıyor...

Selena Gomez, kahvesini yudumlamadan önce göz çevresindeki halkalar ve morluklar için anında etki eden ürünler uygulamayı atlamıyor.
8 4