2013 İlkbahar Güzellik Trendleri

2013 ilkbaharının güzellik tüyoları bizden. Baharda saçımız başımız nasıl olmalı? Hangi makyaj teknikleri moda olacak?


İlkbahar güneşi kendini göstermeye başladı bile! Bu ışıkla birlikte gelen moda haftaları ve ilkbahar/yaz sezonu hazırlıkları da başladı.

Moda haftaları podyumlarını süsleyen ilkbahar güzellik tüyolarından ve ilkbaharın yeni ilhamlarından bahsedeceğiz şimdi. Bu sezon saçlara hangi modeller ve aksesuarlar hakim?
11 1

1960'ların trendi ve saç aksesuarları Dolce & Gabbana başta olmak üzere Louis Vuitton, Marc Jacobs ve Prada'nın tercihi.

Modernliği yansıtan kabarık bir topuz ve 1960'ları hatırlatan desenli fularlar yine bizimle.

Sicilyalı kadınların o yıllarda yaptığı gibi kravat ya da fularları saça bağlamak moda. Şatafatlı topuzunuzu örgülerle de destekleyebilirsiniz.
11 2

Bahar için yeni bir görünüme sahip olmak tırnak trendleriyle de mümkün. İlkbaharın tırnaklardaki vazgeçilmez simgesi ışıltılar. İster taş görünümüyle ister sadece parıltılarla bunu sağlamak mümkün. Fakat biz üç boyutlu halini öneriyoruz.

Küçük parıltılı taşların tek tek yan yana getirilmesiyle oluşan bu büyüleyici görünüm biraz zahmetli olsa da sizi bambaşka gösterebilir.
11 3

Transparan dudaklar ilkbaharın en doğal teması. Çıplak dudaklar Fransız havası verir. Çabasız kadınsılığı da tamamen öne çıkarır. Bizim de bu bahar favorimiz naturel dudaklar.
11 4