Sephora ile cildinize odaklanın!

Göz alıcı bir güzellik için Sephora'dan cilt bakım ürünleri seçtik...


Güzelliğin prestijli dünyası Sephora, güzellik tutkunlarının makyaj, cilt, vücut bakımlarına yenilikçi ürünleri ve ürün çeşitliliğiyle karşılık verirken, her ay belirlediği farklı bir güzellik trendini mağazalarına taşıdığı tema ile ön plana çıkarıyor ve dünyanın konuştuğu güzellik trendlerini müşterilerinin bilgisine sunuyor.

‘Skin Focus’ teması ile cildinizin daha bakımlı ve ışıl ışıl olmasını sağlayacak yeni ürün ve ipuçları size bekliyor.

Göz alıcı olmak mümkün! Bu tema boyunca bu alandaki en iddialı ürünler Sephora’da sizleri bekliyor! İşte temanın öne çıkan ürünleri...
8 1

Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Benefit Cosmetics, Puff Off! ile tıpkı güçlü bir ütü gibi gözaltı torbalarını ütülüyor.

Benzersiz ucu sayesinde her noktaya eşit derecede serinlik ve ürün dağılımı sunan Puff Off! ‘ ın en dikkat çeken özelliği anında çözüm sunması! Üstelik makyajınızın üzerine de uygulayabilirsiniz.

Fiyat: 105 TL.
8 2

Kolajenle güçlendirilmiş bu maske 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kırışıklık ve çizgileri düzleştiriyor, matlaşan ciltte yeniden ışıltı kazandırıyor ve derinin esnekliğini düzenliyor. Daha iyisi olduğunu düşünen var mı?

Fiyat: 59, 90 TL.
8 3

Günlük korumanın ilk adımı olan EE krem; cildi UV ışınlarına, hava kirliliğinin neden olduğu cilt hassasiyetine ve radikal hasarlara karşı korur. İçeriğindeki Baicalin , aşırı pigmentasyon ve koyu lekelerin oluşmasını tetikleyen hassasiyetleri en aza indirir.

YENİ Enlighten Even Effect Skintone Corrector SPF 30 her cilt tonuna uyum sağlayan 3 renk seçeneğiyle aydınlık bir bitiş sağlar.

Fiyat: 116 TL.
8 4