Serena 7 Kasım'da vizyonda!

Umut Işığım, X - Men, Açlık Oyunları ve Düzenbaz filmlerindeki performansıyla bizleri kendine hayran bırakan Jennifer Lawrence\'ın başrolünde oynadığı Serena 7 Kasım\'da vizyona giriyor!

Serena 7 Kasım'da vizyonda!

İCloud skandalından sonra sessizliğe bürünen Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence yeni filmiyle bir kez daha karşımıza çıkıyor. Lawrence, yeni filmi Serena'da başrolü "Umut Işığım" filminde de beraber rol aldıkları Bradley Cooper'la paylaşıyor.

Filmin konusu ise ise şöyle; George ve Serena Pemberton çifti kendilerine yeni bir hayat kurmak için Boston'dan Kuzey Carolina'ya taşınırlar. Burada kendilerine yeni bir hayat inşa eder ve kerestecilik sektöründe başarılı olurlar. Genç, güzel ve kurnaz bir kadın olan Serena, kocasının başarısına destek olurken, önlerine geçmek isteyenleri bir şekilde engellemeyi başarır.
Bir süre sonra Serena hamile kalamayacağını öğrenir. Bunun üzerine George'un evlilik dışı bir çocuğu olduğunu da öğrendiğinde kıskançlıktan deliye döner ve tek amacı o çocuğu ortadan kaldırmak olur.

Tür :Dram
Süre :109 Dak.
Yönetmen : Susanne Bier
Oyuncular : Bradley Cooper ,  Jennifer Lawrence ,  Toby Jones ,  Rhys Ifans ,  Blake Ritson
Senaryo : Christopher Kyle
Yapımcı : Mark Cuban ,  Ben Cosgrove

Yorumlar