Sevgililer Günü'nde aşkın kokusunu hediye edin!

14 Şubat 2015 için henüz hediye belirlemediyseniz, büyüleyici ve gizemli kokusuyla aşkı anımsatan AVON Mesmerize doğru bir seçim olacaktır.

Sevgililer Günü'nde aşkın kokusunu hediye edin!

Türkiye’nin 1 numaralı parfüm markası* AVON, yeni parfümü Mesmerize ile kadınları ve erkekleri büyüleyici, yoğun ve gizemli bir dünya yaratmaya davet ediyor.

Oryantal ve çiçek kokularını bir araya getiren AVON Mesmerize Kadın Parfümü ile oryantal ve odunsu notalarıyla dikkat çeken AVON Mesmerize Erkek Parfümü, Sevgililer Günü’nde en güzel hediyeyi almak isteyenleri bekliyor.

Sevgililer Günü’nde sevgilisine büyüleyici bir hediye vermek ve iz bırakmak isteyenler için AVON yeni Mesmerize parfümü sunuyor. Hem kadınlara hem de erkeklere gizemli ve zarif bir dünyanın kapılarını aralayan AVON Mesmerize’ın kokusu farklı bir çekim etkisi yaratıyor.

AVON Mesmerize Kadın Parfümü, zarif çiçeklerin ve duyulara hitap eden odunsu notaların karışımından oluşan oryantal ve çiçeksi bir parfüm. Yeşil limonun ferahlığı, frezya, şakayık, yasemin çiçekleriyle birleşiyor, koku vanilya ve odunsu notalarla tamamlanıyor.

AVON Mesmerize Erkek Parfümü, turunçgil ve zengin odunsu kokularla sarmalanmış oryantal ve baharatlı bir parfüm. Üst notalarda bergamot, mandalina, nane ve elma kokuları hissedilirken, orta notalarda kişniş ve kakule gibi baharatlar duyuluyor. İkonik parfümün üst notaları amber ve vanilya büyüleyici bir etki yaratıyor.

Avon’un sosyal medya hesaplarında #askinlabuyule hashtag’ini takip edenleri hoş sürprizler bekliyor.

AVON Mesmerize Kadın Parfümü, 50 ml, kampanya fiyatı, 30,50 TL.
AVON Mesmerize Erkek Parfümü, 100 ml, kampanya fiyatı, 31,50 TL.

avon-sevgililer-gunu-hediyesi-parfum-2015.jpg

Yorumlar