Sevgililer gününde izlenebilecek filmler

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek gelmiş geçmiş en romantik filmleri ELMAELMA seçti.


14 Şubat Sevgililer Günü kimine göre çok özel kimi içinse sıradan bir gün. O günü özel yapan sevdiğiniz insan değil, yapmaktan hoşlandığınız şeyler de olabilir.

Örneğin gelmiş geçmiş en tatlı aşk filmlerini izlemek fena bir fikir değil. Tabii, sevdiğiniz yanınızdayken izlemek daha tatlı!
7 1

Romantik aşk hikayelerinin başında gelen bir film Not Defteri. Kimileri birden fazla bile izlemiştir. 2004 yapımı Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın baş rolde oynadığı bir aşk hikayesi. Sınıf farkından kaynaklanan bir ayrılık, tutkulu bir aşk ve bu tutkunun hiç kimseyi ayıramacağının gerçeği.
7 2

Romantik komedilere bayılanlar bu film tam size göre. Birbirlerinden haberdar olmayan 8 farklı çiftin hikayesi. Aslında bu bir Noel filmi. Birbirine gerçekte aşık olmayanların hikayesi, özel günlerini yalnız geçirmek istemeyen, dışarıda yanlış insanlarla birlikte olduğunu anlayan çiftlerin hikayesi de diyebiliriz. Sonunda ne mi oluyor? İzlemeli.
7 3

Klasik sevgililer günü ilginizi çekiyorsa, bu filmi seçin. 1961'de geçen film tam bir klasik ve hala çok ünlü. Audrey Hepburn hayranlarının da defalarca izlediği bir aşk hikayesi diyebiliriz.
7 4