Sevgilim, benim gizli iyilik meleğim!

..



Sizin sevgiliniz sizin için neler yapıyor?

Hayır kocaman hediyelerden, güzel sözlerden ya da aşk ilanlarından bahsetmiyoruz. Bunlar gizli iyilikler ve çoğumuz farkında bile olmuyoruz. Bu haberi de farkında olup onları daha çok sevmeniz için derledik.

Hem eğlenecek, hem de gülümseyeceksiniz.
8 1

Terliyorlar


Biz kolay üşüyoruz, fakat erkeklerin böyle bir sorunu yok. Yani sizin için sıcak olan onun için bunaltıcıdır. En az 5 derecelik fazlalıkla seslerini çıkarmadan terlerler, bizim üşümememiz için…
8 2

Bilgisayarımızı güncelliyor


Herhangi bir sebepten bilgisayarınızı kullanıyorlarsa emin olun ki gerekli tüm işleri de size sormadan halledecektir. Güncellenmesi gereken programlar, set-up'ların kurulması, süresi dolanların yenilenmesi, hata veren ve virüslü dosyaların silinmesi... Onlar olduğu sürece izim bu ayrıntıları bilmemize gerek bile yok!
8 3

Arkadaşlarına katlanıyor


Erkek arkadaşlar birbirleriyle dalga geçerler. Beraber olduklarında kesinlikle ilişkinizle ilgili ona takılacaklardır. Alışverişle, çanta taşımalarıyla, hatta Facebook paylaşımlarınız bile onlar için bir eğlence konusu olur. Sevgiliniz bunlara güler ve geçer, size asla yansıtmaz. sşz mutlu olduğunuz sürece bunları yapmaya da devam eder.
8 4