Sevgiliyle buluşmak için en uygun saç modelleri!

Romantik buluşmalara özel saç modelleriyle sevgilinizin başını döndürmeye hazır mısınız? İşte romantik ve seksi saç modelleri...


Erkek arkadaşımızla buluştuğumuzda her zaman güzel ve bakımlı görünmek isteriz.

Bunun için bir hafta öncesinden o gün ne giyeceğimizi düşünür, cildimize bakım yapmaya başlar ve saçlarımızı nasıl yapacağımızı düşünürüz.

Sevgilimizle buluşurken saç modelimize ayrı bir özen gösteririz çünkü saçların bizi daha çekici ve alımlı gösteren etkileyici bir unsur olduğunu iyi biliriz.

Eğer ayna karşısında bir sürü saç modeli deneyip umutsuzca saç spreyiyle göz göze gelmek istemiyorsanız sizin için seçtiğimiz saç modellerine bir göz atın!

İşte sevgilnizle buluşmaya giderken güzelliğinizi pekiştirecek saç modeli önerileri!
8 1

Hoş fönlü saçlar akla ilk gelen saç modellerinden biri.

Romantik bir görünüme sahip, ipeksi ve parlak saçlara kavuşmak gerçekten çok basit.

Fönlü saçlar hem diğer saç modellerine göre hem yapılması daha kolay hem de daha dayanıklı olduğu için kadınların ilk tercihlerinden biri.

Uzun, düz ve parıldayan saçlarınız spor veya şık tüm kıyafetlerinizle uyum sağlayarak sizi hatalı bir seçim yapmaktan kurtarır.

Eğer saçlarınızla ne yapacağınızı bilemiyorsanız, tercihiniz alımlı fönlerden yana olsun!
8 2

Kerry Washington tarzı yana ayrılmış kâküller stilinize daha alımlı bir hava verir.

Bu saç modelinin en zor kısmı inatçı kâküllerin dağılmadan, yerlerinde durmasını sağlamak.

Saçlarınız henüz nemliyken saçlarınızı bir tarak yardımıyla yana ayırın ve tokalayın. Saçlarınızı taktığınız tokaları çıkarmadan kurutmaya başlayın böylece saçlarınız ters yöne dönmeyecek.

Daha sonra saçınızı tarayarak kurutun ve kâküllerinize bir miktar sprey uygulayın.

8 3

Lily Collins'in şık ve dolgun dalgalarına sahip olmak istiyorsanız, büyük saç bigudilerini kullanabilirsiniz.

Saçlarınızı en büyük bigudilere sarın ve bekletin. Daha sonra bigudileri saçınızdan çıkartırken buklelerinizi parmaklarınızla kıvırarak şekillendirin. Saçlarınız kıvırcık değil dalgalı olmalı.

Ünlü saç tasarımcıları bu saç modelinde en iyi görünümü yakalamanız için saçlarınızın her tutamını farklı bir yöne doğru dalgalandırmanızı tavsiye ediyor.
8 4