Shameless'ın Emmy adaylığı olay yarattı!

Şu sıralar en popüler dizilerden biri olan ve ülkemizde de ilgiyle takip edilen Shameless dizisi Emmy ödüllerine "Komedi" dalında aday oluyor!

Shameless'ın Emmy adaylığı olay yarattı!

Amerikan televizyon kanalı Showtime'ın en popüler dizilerinden Shameless Emmy ödüllerine komedi dalında aday oluyor! Dizinin yapımcıları, Emmy kategorisi hakkında aldıkları kararla ilgili bir açıklama yaptı.

"Shamaless, hayattaki zorlukları gülerek ve hayattaki absürdlükleri görerek aşmak hakkında. Dizimizin yazarları arasında stand-upçılar var, Showtime dizinin reklamını bir komedi olarak yapıyor, izleyiciler diziyi bir komedi dizisi olarak görüyor. Bize göre Shameless her zaman bir komedi dizisiydi, sezonlar ilerledikçe bu bizler için gittikçe daha da barizleşti ” diyen yapımcıların bu kararı dizinin hayranlarını bir hayli şaşırttı.


Shameless dizisi Amerika, Chicago'da varoş mahallesinde yaşayan 6 çocuk ve bir babanın trajikomik hikayesini anlatıyor.  Ailenin babası Frank Gallagher sahtekar,alkolik ve uyuşturucu bağımlısıdır.

Sürekli pis işlere bulaşan ve geçimini sosyal yardımlarla sağlayan Frank çocuklarıyla hiç ilgilenmez. Evin büyük kızı Fiona, annelerinin evi terketmesinden sonra çocukların bakımını üstlenmiş ve evin annesi konumuna geçmiştir. Dizide tüm ailenin yaşadığı inanılmaz olaylar büyük bir gerçeklikle anlatılır.
 

Yorumlar