Bu sezon kotlar nasıl olacak?

...



Pratik, şık, rahat ve modaya uygun olma özelliğini bir arada taşıyan jeanler, şüphesiz uzun zamandan beri herkesin ilk tercihi halindeler. Jeanlerin seksi, şık, elegan ya da rahat bir forma bürünmesi ise sezonun trendine bağlı olarak değişiyor.

Bu sezon tasarımcılar sevdiğimiz birçok modeli göz ardı etmiş olsa da, bunların yerine bize yine çok seveceğimiz harika modeller sunuyorlar.
8 1

Renkli jeanler


Renkli jeanler ilkbahardan beri zaten son derece trend, ancak bu sezon pastel tonlar yerine sezona daha uygun koyu renkler hakim. Kahverengi, karamel, şarap rengi ve toprak renkleri bu sezon için jeanlerde en öne çıkan renkler.
8 2

Kesik jeanler


Uzun ve geniş paçalı jeanler geride kaldı. Bilekte ya da bikeğin biraz üzerinde biten jeanler topuklu ayakkabılarla mükemmel bir uyum sağlıyorlar. Zaten bu tarz jeanlerde proporsiyonunuz dengeli görünmesi için topuklu ayakkaılar gerekli gibi olabilir. Ayrıca topuklu ayakkabınız ve bileğinizin görünür olması size seksi bir hava da katar.
8 3

Yırtık jeanler


Yırtık jeanler çok derli toplu durmasa da günden güne daha da trendleşiyor. Hatta yalnızca jeanler değil tişörtler, ceketler de karşımıza yırtık, sökük bi şekilde çıkıyor ve bunlar oldukça şık ve elegan parçalarla, parlak broşlarla kombinleniyor.
8 4