Sıkıcı pazar günlerini renklendirmenin 7 yolu!

Bütün hafta çok çalıştınız, yoruldunuz, cumartesi kendinize ödül verip çok eğlendiniz, peki ya pazar günü ne yapacaksınız?

Hafta sonu eğlencesinin hafta içi ciddiyetine karıştığı pazar günleri birçoğumuz ne yapacağını bilemiyor. Ertesi sabah işe gideceğini düşünmeden eğlenmeye, gezmeye devam mı etmeli yoksa eve dönüp dinlenmeli mi?

Bu sorunun cevabı tabii ki size özel. Eğer hareketli ve çabuk yorulmayan biriyseniz eğlenceye devam edebilirsiniz. Ama kolay yorulan biriyseniz ertesi gün dinlenemeden işe gitmeyi göze alamazsınız.

Ne yapsam diye düşünürken hiçbir şey yapamayanlardan mısınız? O halde size sunacağımız pazar önerilerini değerlendirmenizin vakti gelmiş olabilir...
8 1

Günün en önemli öğününü bütün hafta aceleyle geçiştiriyoruz ve ne yediğimizden bir şey anlamıyoruz. Şöyle keyifli bir pazar kahvaltısına ne dersiniz?

Bütün hafta çalışıp, çok yorulup şampiyonların kahvaltısını hak ettiniz bile. Arkadaşlarınız ve ailenizle yapacağınız kahvaltı yda brunch programları güne neşeli ve enerjik başlamanızı sağlarken, hafta sonu tatilinin bitişine de üzülmeyeceksiniz.
8 2

Günü iyi değerlendirmek için erken uyanmanız çok önemli. Miskinlik yapmak çok güzel ama hiçbir şeye yetişemediğimiz minik bir haftasonundan bahsediyoruz.

Pazar sabahı erkenden uyanın ve güzel bir duş alın. Sonra gününüzü planlayıp ona göre hareket edebilirsiniz.

Eğer gerçekten uyanacak ve güne enerjik bir başlangıç yapacak haliniz yoksa yataktan çıkmadan tekrar uyuyun! Bu sin en büyük hakkınız.
8 3

Biz kadınlar ayaklarımıza kramplar girene kadar mağaza mağaza dolaşmaya, vitrinlere bakmaya bayılıyoruz! Hafta içi alışveriş yapma fırsatı olanlar mağazalardaki bu kalabalıkla mücadele etmek zorunda kalmadıkları için çok şanslı ama yinede hafta sonu alışverişinin keyfi bir başka.

Alışverişe çıkmadan önce neye ihtiyacınız olduğunu belirlerseniz bütün günü mağazalarda harcamamış olursunuz.
8 4