Sinir bozucu cilt sorunlarına etkili çözümler!

Cildinizdeki problemlere pratik ve etkili uzman tavsiyeleriyle çözüm bulun!


Tırnaklarınızın üzerinde oluşan çizgilerden, yüzünüzdeki ince çizgilere kadar güzelliğinizi etkileyen her şey moralinizi bozup kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir.

Moral bozucu bu güzellik düşmanlarından son derece pratik yöntemlerle kurtulabilrsiniz.

Sizler için kendinizi iyi hissettirecek uzman tavsiyelerini derledik! Artık cilt problemleriniz sinirinizi bozamayacak ve kendinizi muhteşem hissedeceksiniz!
7 1

Yüzünüzde beliren ince çizgiler yaşlanma sürecinin doğal bir parçası. Fakat bu ince çizgiler güneşin zararlı ışınları, dehidrasyon ve sigara tiryakiliği gibi nedenlerden ötürü kötü bir görünüme bürünebiliyor.

Her gün düzenli olarak cildinize güneş koruyucu ve nemlendirici sürmeye özen gösterin.

Yüzünüzdeki ince çizgilerin görünümünü azaltmak için makyaj artisti Mia Hawkswell, gün içerisinde göz çevrenize krem uygulamanızı öneriyor.

Hawkswell ayrıca göz çevrenize aydınlatıcı etkili mat bir kapatıcı uygulayabileceğinizi de söylüyor.
7 2

Ciltteki renk değişiklikleri en büyük güzellik kabuslarından biri.

Hiperpigmentasyon adı verilen bu renk değişiklikleri o bölgelerdeki melanin fazlalığından kaynaklanıyor.

Ciltte görülen renk değişikliklerinin en büyük sebebi güneş ışınları olsa da kadınlarda hamilelik sırasında değişen hormonların, bazı ilaçların ve fiziksel travmaların da renk değişikliklerine neden olduğu biliniyor.

C vitamini, retinoid ve glikolik asit içeren, cilt rengini aydınlatıcı özellikteki ürünleri kullanarak bu durumu engelleyebilirsiniz.
7 3

Doğal tedavi uzmanı Polly Rea, tırnakların güçlü ve sağlıklı olabilmeleri için bazı besinlere ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Çinko ve kalsiyum, büyüyen tırnaklara yapısını ve gücünü sağlayan iki besleyici mineral. Beslenme biçiminizde bu mineraller eksik olduğunda tırnaklarınızın üzerinde beyaz noktalar belirir.

Silis minerali, tırnakların zayıflamasını önlerken protein ve zencefil tüketmek tırnakların güç kazanmasını sağlıyor.

Yeterli protein tükettiğinizde vücudunuzdaki hücreler yenileniyor. Zencefil, vücuttaki kan dolaşımını arttorarakbu besin maddelerinin gerekli yerlere iletilmesini sağlıyor.

Kozmetik mağazalarında ve eczanelerde satılan tırnak güçlendirici ürünleri topikal olarak kullanarak tırnaklarınızdaki sorunları çözebilirsiniz.
7 4