Size aşık olmasının 6 sebebi var

..



Elbette bunu bu kadarla sınırlamak aşkın sınırsızlığına sığmaz. Fakat her erkeğin bu 6 maddeye fazlasıyla önemsediğinden emin olabilirsiniz. İlişkinin başlarındaysanız ya da sizi heyecanlandıran yeni biriyle tanıştıysanız bunları aklınızda tutmakta yarar var.
8 1

Onun özgüvenini besleyin

Ona 'iyi' gelmeniz gerekiyor. Bir erkek ekstra sorumluluktan hoşlanmaz. Onun, hayatında sizin için seve seve yer açmasının en kestirme yolu kendisini daha iyi hissetmesini sağlamaktır. Erkekler de iltifat duymak ister. Onlar da sizin için giyindiklerinde takdirinizi beklerler. Özellikle iş konusunda desteğinizi ve onunla ne kadar gurur duyrduğunuzu söylemeyi eksik etmeyin.
8 2

Sizin için bir şeyler yapmasına izin verin

Erkekler kendilerine zaman zaman ihtiyaç duyan kızlarla daha rahat hissederler. Bu doğanın kanunudur. Erkek kendini dişisi için güçlü ve faydalı bulmak ister. Bağımsızlığınızı ve feminist tarafınızı anlıyoruz, fakat ondan küçük ricalarda bulunmanın bir zararı olabilir mi? Bu kahve hazırlamak gibi küçük bir şey de olabilir: "Sen mükemmel bir aroma ekliyorsun, benim yaptığım kahve böyle güzel kokmuyor."
8 3

Yanınızda rahat hissetmesini sağlayın

İlişkinin en başlarında kasıldığınız ve pek de kendiniz gibi olmadığınız dönemler olabilir. Eğer onunla uzun süren bir beraberlik düşünüyorsanız buna hiç gerek yok. Birbirinizin saçma hallerini de kabullenmeniz gerekiyor. Özellikle bir erkek 'saçma' bulduğu ayrıntılarla uğraşmak istemez. Onu sürekli eleştirmeyin. Aksine yaptığı iyi şeyleri ön plana çıkarıp teşvik edin.
8 4