Size en uygun kemer hangisi?

....



Kemer, size şıklık kattığı kadar, vücut şeklinizle kıyafetlerinizin birbirine uyum sağlamasını da sağlayan eşsiz bir aksesuardır. Peki, bu yılın en moda kemerlerini nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz?
6 1

Korse kemer

Vücudunuza kum saati görünümü kazandıran korse kemerler, belinizi ince gösterirken, kalçalarınızı ön plana çıkarıyor. Bu nedenle kalçalarını olduğundan daha geniş göstermek isteyenler için ideal. Aynı zamanda yüksek belli pantolonlarla kombinlenen korse kemerler bacak boyunu olduğundan daha uzun gösteriyor. Göze çarpan bir özellik taşıyan bu kemerleri düz kumaş parçalarla kombinlemenizi tavsiye ederken, jeanlerle birleştirmekten uzak durmanızı öneriyoruz.

6 2

İp kemer

Denizci trendi yılın önde gelen trendlerinden ve siz de bu havayı yakalamak istiyorsanız, ip kemerler tam size göre bir aksesuar.

Çiçekli bir elbiseye göğüs altından bağlayacağınız ip kemerlerle ise, hem yılın diğer bir trendi romantik görünüme kavuşabilir, hem de basenlerinizi ve karnınızı saklayabilirsiniz.
6 3

Örgü kemer

Örgü kemelerler, günlük kıyafetlerinizin neredeyse tümüyle uyum sağlar. Jean, şort, etek, elbise, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Özellikle deri örgü kemerler, jeanlerle mükemmel bir kombinasyon yaratır.

Kısa boylular, kemerlerini kıyafetleriyle yakın renklerde seçmeliler. Kontrast renkler vücudu ikiye ayırarak olduğundan kısa gösterebilir.
6 4