Sizin için en uygun topuklu ayakkabı hangisi?

...



İmkansız bir aşk hikayesi, ne onlarla oluyor; ne de onlarsız: Topuklu ayakkabılar! Ne kadar kaçmaya çalışırsanız çalışın şıklığını inkar edemeyeceğiniz dişilik sembolünü bugün farklı yönleriyle inceleyeceğiz.

Ayakkabı dolabınızdan en az iki çift olmalı, peki ama hangisinden?
7 1

Kısa topuk


Çok uzun boyluysanız ve şık olmak istiyorsanız kısa topuklular sizin kurtarıcınız. Ayrıca, yüksek topuklu ayakkabılar ve stilettolar sürekli aklınızı çeliyor, fakat alışkın olmadığınız için bir türlü giymeye cesaret edemiyorsanız önce kısa topuklu ayakkabılarla alıştırma yapmalısınız. Bu boydaki kare topuklu, üçgen topuklu veya dolgu topuklu ayakkabılar dengede durmanızı sağlar ve taşıması kolaydır.

7 2

Yüksek topuk


Öncelikle söylemeliyiz ki yüksek topukluyla stiletto aynı şey değildir. Yüksek topuklu ayakkabıların daha geniş bir tabanı vardır ve yürümesi stilettolardan daha kolaydır. Eğer topuklu ayakkabı giymeye alışıksanız ister işe giderken, ister gece çıktığınızda, her türlü kıyafetle kullanabilirsiniz. Yine de yorucu günlerde, mesela alışverişe çıktığınızda giymenizi önermeyiz.
7 3

Stiletto


Bu ince ve yüksek topuklar seksi kadının sembolüdür. Stilettolar bacaklarınızı oldukça uzun gösterir ve size büyüleyici bir hava katar. Fakat giymesi pek kolay değildir. Öncesinde mutlaka alıştırma yapmanız ve giydiğinizin ertesi günü ayaklarınızı dinlendirmeniz gerekir.
7 4