Sobike Aquabiking Türkiye'de!

Fransız aquabiking markası Sobike; tanıtım yüzü olarak Ebru Şallı ile çalışarak; M-Onep Klinikleri güvencesiyle Türkiye’ye geldi.

Sobike Aquabiking Türkiye'de!

Fransa’da doğup ünlenen, birçok Avrupa ülkesi ve Amerika’da selülit, bölgesel incelme ve fizik tedavi amaçlı kullanılan “Sobike  Aquabiking” fitness konusunda ilk akla gelen isimlerden olan Ebru Şallı’yı tanıtım yüzü seçti ve M Onep Klinikleri güvencesiyle Türkiye’de hizmet vermeye başladı. Sobike Aquabiking; tek kişilik bir makinede, 18 hidromasaj ünitesini, renk terapisini, aromaterapik uygulamaları; ekolojik bir teknik oda ile birleştirdi. Egzersiz ve inceltici terapileri bir arada sunan konsept; sadece formu korumak amaçlı değil, varis ve ödem tedavilerine yardımcı olmak, sakatlanan sporcuların rehabilitasyonu, hamile ve ileri yaş egzersizlerinde de güvenle kullanılıyor.  

Dini ya da görüntüsüyle ilgili endişelerden dolayı başkalarının yanında giyinip soyunmak istemeyenler için de avantajlar sunan, kişisel bir kabinde, seansları kullanıcının başlatıp bitireceği şekilde ayarlanan sistem; TV izleyip müzik dinleyeceğiniz ve sadece size ait bir küvet ve odada uygulanıyor. Üstelik su belinize kadar geldiği için saç kurutma, makyaj bozulması gibi sorunlar da yok. 45 dakikalık seanslarda 300-500 arası kalori yapılan bu sistem, 6 seanslık paketler halinde satın alınıyor. 

Sistem Dünyada Pippa Middleton, Beyonce, Laure Manaudou (Fransız milli yüzücü), Kate Middleton, Nolwenn Leroy, Melanie Laurent, Britney Spears tarafından da kullanılıyor.

 www.sobike.com.tr  www.m-onep.com Tel: (0212) 247 41 40 

Yorumlar