Sokak modasının muhteşem 7 saç modeli

Saçlarınızın hem sokak modasına uygun hem de muhteşem gözükmesini ister misiniz? İşte size kolayklıkla yapabileceğiniz 7 süper model!



Saçlarınızda denemeniz gereken birçok sokak stili var. Gerçekçi olalım, güzel bir saç yapmak, giydiğiniz kıyafeti ve o günlük enerjinizi direkt yükseltiyor. Mesela çok güzel bir kıyafet giymiş olsanız bile saçınız kıyafetinizle iyi bir uyum içinde değilse, kendiniz huzursuz hissedersiniz.

Muhteşem görünümlü ve sokak modasına uygun saçlara sahip olmak zor değil. Siz de bu harika saç modellerine göz atın ve günlük hayatınızda kullanmaya başlayın.
9 1
Dağınık atkuruğu zahmetsizce yapılan ve sizi cool görünüme ulaştıran bir model.


Atkuyruğunuza çrgülü bir taç eklerseniz daha da güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Gösterişli atkuyruğu günün odak noktası olacaktır. Saçınızda bu modeli kullandığınızda kırmızı bir ruj da sürerseniz, tarzınıza tarz katmış olursunuz.
9 2


Amanda Grande'nin sık sık değiştirdiği ve yıprattığı saçları artık hayranlarının bile şikayet etmesine yol açıyor.

Grande bu saç modeli ile kendi yüzüne yakışan bir tarza bürünmüş. Saçının üst kısımlarını topuz yapan ve alt kısımlarını açık bırakan Amanda, çok sıradan bir görüntü sergiliyor gibi dursa da klasik bir saç topuzu yerine sokak modasında kendi saç modelini yarattığı için bir adım öne çıkıyor.
9 3


Yan örgüler her zaman iyi bir fikirdir.

Herhangi bir kıyafete kadınsı bir dokunuş katar. Bu saç modeline en çok siyah renk yakıştırılıyor. Örgü, siyah bir kıyafetin üzerinde adeta kendini tamamlıyor. Bu modeli yapmak oldukça kolay ve sizi anında şık bir görünüme sokar.
9 4