Sonbaharın feminen ve sert kadınları!

Marry Katrantzou, Temperley, House of Holland ve Holly Fulton 2014 sonbahar koleksiyonlarında feminen ve sert bir hava esiyor!


Moda haftları 2014 sonbahar trendlerine dair birçok seçenek sunuyor. Birçok marka kreasyonlarında dikkatleri anında üzerine çeken maksimalist detaylara yoğunlaşıyor.

Değişik baskılar ve zıt dokudaki kumaşların koleksiyonlarda kullanılması markaların kimliğini yansıtıyor.

Göz alıcı desenlerle feminen ve değişken koleksiyonlar, baş döndürücü bir stil yakalamak isteyenlere çeşitli ilham kaynakları sunuyor…

İşte Marry Katrantzou, Temperley ve House of Holland gibi modaya geniş perspektifle bakan markaların 2014 sonbahar kreasyonları....
7 1

Baskılar Mary Katrantzou’nun estetik kimliğinin bir göstergesi, bu nedenle en muhteşem baskılı parçaların Katrantzou’nun koleksiyonunda yer alması bir tesadüf değil.

Dijital baskıları yorumlayış tarzıyla ön plana çıkan marka, bu koleksiyonunda ilham kaynağı olarak üniforma ve rozetlerden ilham alıyor.

Mary Katrantzou 2014 sonbahar koleksiyonunda spor ve feminen silüetleri uzun şortlar, yere kadar uzanan elbiseler ve metalik parıltılarla yorumluyor.
7 2

Temperley 2014 sonbahar koleksiyonu eklektik parçaların şaşırtıcı ve büyüleyici bir sunumunu yapıyor.

Alice Temperley’nin ilham kaynaklarını Bizans Mozaik desenleri, Art Nouveau etkiler , sevimli çiçek desenleri ve çeşitli eklektik motifler oluşturuyor.

Flu silüetler, görkemli paltolar ve bahtaniye benzeri atkılar koleksiyonun göze çarpan özellikleri.
7 3

Tasarımcı Henry Holland hazırladığı her kombinde bir renk patlaması yaratmayı başarıyor.

Farklı dokulu kumaşların ve desenlerin değişik kullanımları kreasyonu akılda kalıcı yapıyor.

Metalik detaylar, 60’lı yıllar esintileri , renkli kürkler, işlemeler ve eskitilmiş jeanler akılda kalıcı görünümler yaratmak için akıllıca kullanılmış.
7 4