Sonbaharın sabırsızlandıran 3 makyaj trendi!

2014 Sonbahar podyumlarında gördüğümüz makyaj trendleri yazın bitmesi için sabırsızlanmamıza neden oluyor. İşte denemeye can attığımız 3 makyaj uygulaması!

Sonbaharın sabırsızlandıran 3 makyaj trendi!


Konu güzellik trendlerinden açılınca bu yazın sona ermesi için can atıyoruz.

Bu yaza iyi bir güneş koruyucusu ve taze bir görünüm veren bir saç rengiyle başladık.  Güneş ve klordan açılan boyalar saçlarımızın rengini yeşile ve turuncuya döndürmeye çalışsa da biz saçlarımızı korumanın bir yolunu bulduk

Makyaja gelince, plaja giderken her ne kadar makyaj yapılmaz kuralı olsa da, gözümüze sürmek için güneşten ve sudan akmayan, en dayanıklı eyelinerı bulmaya çabaladık. Sıcakte eriyen dudak parlatıcılarından bıktık ve onların yerine mucizevi lip tintleri kullandık.

Neyseki cilt makyajında şanslıydık. Güneşin verdiği doğal bronzluğu, bronzlaştırıcı pudra ve allıklarla kombinledik.

Şimdiyse 2014 sonbahar moda haftasında gördüğümüz makyaj ve güzellik trendlerini uygulamak için sabırsızlanıyoruz!

Uygulamak için daha fazla bekleyemediğimiz 3 makyaj fikrini derledik! İŞte sonabaharın sabırsızlandıran makyaj fikirleri…

Kırmızı lip stain: Dikkat sonbaharın dudak modası kırmızı ruj değil "lip stain"! Sonbahar defilelerinde podyumda gördüğümüz modellerin dudaklarındaki hafif kırmızılığı bu ürünlerle yakalıyoruz. Saydam ve doğal bu görünümü uygulamak için sabırsızlanıyoruz.

Taranmış kaşlar: Makyaj yaparken kaşlarımıza da şekil vermeyi ihmal etmiyoruz. İçlerini doldurup taradığımız kaşları bu sonbahar yukarı doğru taramak oldukça popüler. Kaşları yukarı doğru taramak kesinlikle bu sonbahar uygulayacağımız trendler arasında!

Parıltılı göz altı kalemi:  Parıltılı göz kalemleri 90'ların bazı makyaj trendleriyle birlikte geri dönüyor. Gündüz makyajınızda açık renkli parıltılı göz kalemlerini akşamları ise koyu, buğulu ve simli çeşitleri alt kirpik çizginize uygulayabilirsiniz. Kesinlikle muhteşem!

17.20140829115612.jpg

Yorumlar