Sonbaharın yükselen trendi; Pembe tonları!

New York Moda Haftası'nın başlamasıyla birlikte bu yıl karşılaşacağımız trendler kendini göstermeye başladı. İlk sırada tüm seneye damgasını vuran gül kurusu ve uçuk pembe tonları yer alıyor!

Sonbaharın yükselen trendi; Pembe tonları!

Havaların soğumasıyla birlikte ağaçların yaprakları kızıl-pembe bir renge dönüşüyor!

Devam eden New York Moda Haftası'yla birlikte ortaya çıkan bahar trendlerinden bazıları şimdiden uygulanmaya başlayacak gibi duruyor!

Pembenin romantik tonları, podyumlardan sokağa yayılmaya başladı bile.

Oscar De La Renta, Jill Stuart, Monique Lhuillier ve birkaç büyük tasarımcı koleksiyonlarında pembe tonlarına yer verdi.

Gül kurusu ve pembe tonlarını yolnızca modeller değil, Alexa Chung ve Jada Pinkett Smith gibi ünlü isimler de kombinlerinde bu rengi kullanıyor.

Sonbaharda pembenin bu yumuşak tonlarını kullanmaktan çekinmeyin, bu renklerin mevcut gardrobunuza ne kadar kolay uyum sağlayacağınıza inanamayacaksınız.

Pembe parçalarınızla güncel kombinler yapmak istiyorsanız, gri ve siyah kıyafetlerinizi kullanabilirsiniz. bu renk kombinleri sizi yazın etkisinden çıkaracak ve sonbahara uyarlayacak.

Biraz daha parıltılı ve natürel bir stil yaratmak istiyorsanız, pembe ve gül kurucu kıyafetlerinizi kombinlerken kahve, bej ve bordo gibi toprak tonlarını kullanabilirsiniz.

Kış mevsimi geldiğinde ise uçuk pembe tonlarında bir palto kullanabilirsiniz. 

Yorumlar