Bayramda denemeniz için yeni manikür modelleri

...



Bayram için güzelleşmeyi unutmadınız, değil mi? Hazırlıklara tırnaklardan başlayalım istedik. Dünyanın her yerinden çok yetenekli moda ve makyaj bloggerlarının önerilerini size yardımcı olmak için derledik.

İlk öneri bizim de favorimiz oldu.

Galaksi modeli! Siyah ya da koyu parliament mavi ojeniz kuruduktan sonra makyaj süngeri alıyoruz. Canlı renklerde birkaç damla ojeyi makyaj süngerinin ucuna aldıktan sonra (işinizi kolaylaştırmak için ojeyi bir tabağa ya da kağıda damlatıp bir palet gibi kullanabilirsiniz) sadece dokunup hafifçe bastırarak tırnaklarınıza uygulayın. Kuruduktan sonra şeffaf oje sürün.
5 1


Kürdan, iğne ucu ve fırçayla resimdeki gibi gül desenleri elde edebilirsiniz.
5 2


Elbette leoparı da unutmamak gerek. Özellikle düz renklerde bir kıyafet giyecekseniz böyle bir manikürü deneyebilirsiniz. Ten rengi ya da beyaz zenin üzerine kürdanla leopar kürkü desenleri yapabilirsiniz.
5 3


Sürprizleri sevenler için bu model muhteşem olacak. Tırnaklarınızı istediğiniz canlı renklerde boyayın. Henüz kurumadan önce ince şeritler yaratabilecek rafya, ip, bant gibi malzemeleri kullanarak tırnağınıza yapıştırın. Üzerinden siyah ojeyle geçin ve bantları çıkarın. Üzerinden matlık verebilecek bir renkle geçin. Burada sarı kullanılmış.

Her zaman sade ve düz bir manikür yapma hakkınız var, fakat böyle önemli günler değişikliği denemenin tam zamanı değil midir?
5 4