Spiritüel seksin 10 erotik kuralı!

Şehvet ve spiritüellik seks sırasında bir arada olabilir mi? Sizler için spiritüel seksin 10 kuralını araştırdık...


Bedenin ve ruhun birleştiği spiritüel seks, yalnızca heyvansal dürtülerinizi tatmin eden mekanik hareketler döngüsü değildir.

Hayattaki en ilginç yolculuklar, dünyanın öbür ucuna gidilen seyahatler değil, içinize yaptığınız, kendini keşfetme yolculuklarıdır. Bu kısa mesafeler bile sizi aydınlatmaya yetebilir.

Bedensel isteklerle ruhun birleşmesi yalnızca günümüzde konu edilmemiş. Rönesans yazarlarından ressamlara, Yunan Mitolojisindeki tanrılara, Uzakdoğu'nun mistik seks öğretilerine kadar birbirinden bağımsız coğrafyaları, zamanları ve kişileri etkileşmiş bir düşünce.
14 1

Yalnızca seks pozisyonlarından ibaret zannedilen Kama Sutra, aslında okuyucusunu hayatın her yönüyle yüzleştiren bir öğreti.

Öncelikle varoluşun nedenine odaklanan Kama Sutra'nın 2. odak noktası hayatınıza yön vermek.

Kama Sutra'ya göre hayatınıza yön verecek bir felsefe bulmalı ve her gün verdiğiniz kararları bu felsefe doğrultusunda uygulamalısınız. Ancak bu şekilde gerçek cinselliği keşfedebilirsiniz.

Seks ve spiritüellik yalnızca Kama Sutra'da buluşmuyor ,Tantra öğretisi ve Yunan Mitolojisi de bu beraberliğin örneklerini taşıyor.
14 2

Spiritüel seks, kişinin cinsel kimliğini tüm yönleriyle kabul etmesi ve bu kimliği yaşamasıyla gerçekleşebilir.

Duygusallık olmadan yaşanan cinsellik agresif ve hatta kötü ve cezalandırıcı bir yön kazanabilir ve bu sizi yıpratır.

Spiritüel seks sayesinde, son derece sıradan hayatlarımızı daha az depresif ve bunaltıcı hale getirebilirz.

Kendi cinsel kimliğinizi keşfederek hayatınızı spiritüellliğin pozitif enerjisiyle doldurabilmeniz için size yardımcı olacak kuralları sizler için derledik.

İşte spiritüelliğin erotik 10 kuralı!


14 3

Spiritüel yaşamın 1. kuralı narsizm ve bencillikten arınmaktır.

Bu belki çok görkemli bir kural olmayabilir fakat spiritüalizmin temellerinden biri.

Partnerinize dürüst, saygılı ve nazik davranın . Spiritüellik, olgunluğun getirdiği bencillikten arınmak gibi basit adımlarla başlar.

Bencillikten arınmak kendinizi düşünmemek anlamına gelmez. Tam tersi hem kendi mutluluğunuzu hem de başkalarının mutluluğunu düşünmek anlamına gelir.

Sekste de hem kendi cinsel tatmininizi hem de partnerinizi düşünerek davranmalısınız.
14 4