Spor eğitmenlerinin yasakladığı yiyecekler!

Ünlülerin spor eğitmenleri bu yiyecekleri asla yemiyor! İşte Hollywood'un sağlıklı yaşam ve spor gurularının yasaklı besinler listesi!


Ünlülerin spor eğitmenleri asla ağızlarına bile sürmedikleri ve müşterilerine de yememelerini önerdikleri yiyeceklerin listesini açıkladı!

Bu sıralamanın çoğu zaten hepimizin uzak durması gereken besin maddelerinden oluşuyorken bazı yasaklar bizi gerçekten de şaşırttı.

İşte Hollywood'un ünlü spor eğitmenleri Harley Pasternak, Jackie Warner ve Tara Stiles'ın mutfaklarından uzak tuttukları ve asla yemedikleri yiyecekler listesi!
10 1

David Kirsh, yağda kızartılmış yiyeceklerden uzak durulması gerektiğini söylüyor.

Bazen tadı size çok lezzetli gelen yiyecekler sağlığınız için en kötü etkiyi yapar.

Spor eğitmeni Jonathan Ross da kızarmış gıdaların vücudunuzu tahrip eden şeylerin başında geldiğini vurguluyor.

Kızarmış yiyeceklerin ucuz ve kolay erişilebilir olması, insanların onlardan uzak durmasını zorlaştırıyor fakat içerdikleri trans yağ oranı herkesi korkutmaya yetecek düzeyde.
10 2

Teddy Bass beyaz yani işlenmiş şekerin uzak durulması gereken besinler listesinin başında yer aldığını belirtiyor.

Vücutlarımız enerji elde edebilmek için taze, organik yiyecekler ister diyen ünlü spor eğitmeni, taze ve doğal besinleri tüketmenin daha sağlıklı ve daha lezzetli olduğunu söylüyor.
10 3

Steve Moyer ve Yumi Lee ne yediğinize değil ne kadar yediğinizi vurguluyor.

Moyer trans yağların tüketilmesine karşı çıkıyor ve çok fazla tükettiğiniz herşeyin size kilo aldıracağını savunurken tütketilen yiyeceklerin sağlılık olması onun için birinci kural.

Jessica Alba'yla çalışan Yumi Lee, kendisine gelen müşterilere kilo koruması konusunda 80/20 kuralını önerdiğini açıkladı.

Lee'ye göre her zaman %100 sağlıklı seçimler yapamazsınız ama %80 oranında sağlıklı yiyeceklere yönelebilirsiniz.
10 4