Staja giderken ne giyilir?

Uzun yaz dönemini staj yaparak geçirecek okuyucularımıza stil önerileri!


Yaz stajları kızlar için ayrı bir önem taşır. 'Ne giyeceğim?' derdi staj başlamadan günler önce kızları düşündürür. Aslında yaz stajı boyunca harika görünmek için gardırobunuzda belli parçaları bulundurmanız yeterli.

Ofis için gardırobunuza eklemeniz gereken kilit parçalar sayesinde profesyonel, farklı ve şık görüneceksiniz. Ofiste derli toplu ve dokuma kumaşlar giymeye özen göstermeli.

Sadece nerede çalışacağınızı önemsemeden daha profesyonel görünmeye çalışın.

ELMAELMA'nın sizin için seçtiği anahtar parçaları görünce ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
8 1

Yaz stajınızda size gereken kıyafetlerin başında, fitted bir blazer gelir. Bu parça sezonun en trend çizgilerini taşımak zorunda değil, yeter ki farklı kıyafetlerle rahatlıkla kombinlenecek cinsten olsun!

Ceketleri kalem eteklerle kombinlediğinizde klasik bir ofis görünümü sizinle...

Tüm ceketlerde olduğu gibi püf nokta doğru kalıpta olan ceketi seçmekte.
8 2

Yakalı gömleklerin erkek stiline uygun olduğunu düşünüyorsanız bir kez daha düşünün deriz. Onlar kesinlikle aşırı tarz duruyor ve hemen her kııyafetle kombinlenebiliyor.

Daha ciddi bir silüet için, kumaş pantolonlar ya da koyu jean ve yüksek topuklularla stilinizi tamamlamayı deneyin. Bu size hem ofis için daha derli toplu bir görünüm katar hem de silüetinize biraz eğlence.
8 3

Kalem etek yaz stajınız boyunca giyeceğiniz en doğru parçadır. Staj için farklı kombinlere ihtiyacınız olabilir, kendini her kombine uyarlayıp bambaşka silüetler ortaya çıkaracak bu parçalar sizin kurtarıcınız olabilir.
8 4